Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Panizzi
Novinec

Iščete dele? Probajte tu...

Napisal/-a Panizzi So jun 28, 2003 2:04 pm

Ko sem iskal dele za mojo 206ko sem naletel na enega možakarja k ma kleparstvo v Mengšu (Simon Podboršek s.p.)
ki mi je zrihtal za cca pol cene večinoma stvari ki sem jih rabil... robo dobi iz tujine (najbrž iz kakega odpada) in vsak četrtek se lahko zadeve dobi ko pridejo iz carine...

Model je prijazen, drži se dogovora o ceni in dobavi, še pripelje ti robo kam... jaz sem mu npr 1k doplačal (pa najbrž ne bi blo treba) da mi je iz Mengša do Grosuplja sprednji most za moj avto pripeljal...
Dobi pa kot sem razumel sve in svašta za vsak avto... če kaj ne dobite morda probajte tu... jaz nimam zaenkrat kej slabega povedat... roba je rabljena - pošraufana dol, vendar do zdej je blo vse 100% brezhibno in nepoškodovano.

Kar se pa cene zadeva - njegova ponudba je bla vedno najcenejša (vsaj za tisto kar sem jaz rabil)... jaz sem bil zadovoljen - zato mislim da je prav da se naprej pove... dobi pa vse od karoserijskih do motornih delov in notranje opreme - tud airbage, komplet mašine itd...

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale So jun 28, 2003 3:37 pm

No jaz ga bom definitivno povprašal za kakšno notranjo opremo od 323F. A ga je dobr prej na kakšen tel. poklicat al se kar pri njemu v Mengšu oglasim?
Slika Slika

Uporabniški avatar
dacapio
Nov uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a dacapio So jun 28, 2003 3:59 pm

A maš kako telefonsko od tega tipa? Jaz bi rabil števec za Polota....misliš da se ga da dobit pri njem???? :?:
:vrum...driving with diesel...

Uporabniški avatar
Panizzi
Novinec

Napisal/-a Panizzi So jun 28, 2003 4:22 pm

Jaz sem ga sicer po Salamoncu najdu...

Njegov GSM: 041/716-208

Upam da ni mel sam za Peugeote tako poceni - ampak dvomim... ko mi je robo pripeljal sta se z mojim mehankarjem že nekaj entuzijastično menila za motor za Hyundai Sonato :-P

Pač pokličte - razen kakega inpulza vas nič ne stane...

Uporabniški avatar
dacapio
Nov uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a dacapio So jun 28, 2003 8:03 pm

Bom ga probal poklicat, če ma kaj za mene.......hvala za cifro..... :roll:
:vrum...driving with diesel...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov