Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Renault 5 l.94

Napisal/-a seat Ne nov 20, 2005 1:04 pm

Fantje od brata sem dobil karambolirano 5-ko in in bi bil pol moj secund car sicer je poškodovan sprednji del konkretno havba,obe luči,sprednji odbijač glede na to da imamličarsko delo "zastonj" oz. bi popravu kolega me zanima če se komu doma valja havba al pa kakšen odbijač ali luč za ta avto ker me zanima če se mi splača avto popravljat glede na to da je 1.4 z 60k prevoženimi mel bi ga pa za čez zimo zj morm narest preprosto računico če se mi shodi avo je neregistriran ob dejstvu da je vrjetno katalizator fuč mi lahko kdo kaj pomaga oz. svetuje
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Re: Renault 5 l.94

Napisal/-a subi92 Ne nov 20, 2005 1:22 pm

seat je napisal/-a:Fantje od brata sem dobil karambolirano 5-ko in in bi bil pol moj secund car sicer je poškodovan sprednji del konkretno havba,obe luči,sprednji odbijač glede na to da imamličarsko delo "zastonj" oz. bi popravu kolega me zanima če se komu doma valja havba al pa kakšen odbijač ali luč za ta avto ker me zanima če se mi splača avto popravljat glede na to da je 1.4 z 60k prevoženimi mel bi ga pa za čez zimo zj morm narest preprosto računico če se mi shodi avo je neregistriran ob dejstvu da je vrjetno katalizator fuč mi lahko kdo kaj pomaga oz. svetuje

Zakaj fuč katalizator, no ja mislim da se ti vseeno splača glede na to da lahko avto kasneje spomladi tudi prodaš ker mora biti notranjost in motor kar lepo ohranjena sodeč po kilometrih :) . Prednji odbijač je mislim da 7.000 nov havbo dobod nekje rabljeno in prav tako luči.

P.S. Na tvoj podpis lahko rečem da je dejansko s sexom brez žesnke lahko primerjati 2WD pogon :P ne pa TDI :? .
Subaru Legacy 2.0 AWD 1998, Mazda Premacy 1.8 l.2000, Ford Fiesta MK1 1979
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov