Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Poraba-spet??

Napisal/-a soso Ne nov 27, 2005 2:29 pm

Dan!
MA preden me naderete naj grem brat stare teme :P, sem se fajn nabral sam odg. nisem nasel. Zanima me pa sledece.
Torej avto gre za moje pojme popolnoma normalno , normalno potegne, nic ne trokira, ga ne dusi (po 100 oktancu se lepse laufa) ,nic ne kadi , auspuh dokaj normalno siv,plini pa so bili sicer malo povecani na tehnicnem sam se vedno v mejah normale. Sam sicer sumim na lambdo sondo, zdaj pa a so pri pokvarjeni lambdi mozni se kaksni drugi simptomi, razen teh ,ki sem jih napisal zgoraj al je pol edini vzrok za to se samo prevelika poraba (najmanj 3-4 litre vec), in je skoraj ziher lambda? Kak bi se dalo se to ugotovit? Ce odklopim?
Ja vem , da najlazje ga je dat na rac. sam , ce se da tak ugotovit je skoraj brezveze dajat 5000 za tester , da mi pol rece ja lambdo je treba zamenjat! LP
AH NI NAM LAHKO!

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden Ne nov 27, 2005 2:35 pm

bols da das 5000 sit, pa da zares ugotovis kaj je, ne pa da menjas razne druge stvari ki ne bodo pomagale, kar ti znese vec kot 10, 20 cukov, pol pa nakoncu se ugotivs da moras se LMM menjat :D

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Ne nov 27, 2005 3:24 pm

ma js sicer nism dal nic za tester sam tud ugotovil nic niso, vso to racunalnisko sranje je sam en velik lari fari, ka mi pomaga racunalnik ce pol on pove po moje je to, al pa to, mogoce je pa tretje, ce ni nic od tega pa se sam racunalnik moti :D , sem mel avto na testerju pred kratkim zarad prevelike porabe in je ugotovil nic, baje mi zre tolk zarad pocnega kolektorja, sam to je povedu s tako prepricljivostjo kot da bi povedal da mi avto vec zre ker mi je pregorela zarnica :? , a je kje na tem svetu se kak mehanik, ki bi znal povedati kaj je narobe konkretno in brez ugibanja pa brez nekij bedastih racunalnikov, ce kdo ve za kakega se priporocam. :!:

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Ne nov 27, 2005 4:12 pm

ja poznam ja...sam je pa v celju.
in ko je dobu enga pripravnika mi je bizgec zasral zadne pakne, ko je štelu ročno. mehanik je dal not nove pakne in se mi še opravičil, pa vrnil del denarja.
Kolega je pr pooblaščenem servisu na omegi dobu diagnozo, da je servo pumpa fuč...430000sit pa naj bi bprišlo popravilo. sm ga taj poslal, mehanik je dvignu avto, pogledu od bliz, pa popravu za 60000sit, kr sploh ni bla pumpa.

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Ne nov 27, 2005 4:21 pm

damjan 19, ce ga poznas mi prosim poslji podatke po p.m, drugace sem pa js tud iz celja :D tak da ni panike. hvala.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov