Nasveti in napotki ter povpraševanja...

SupraBoy
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Voda mi je zalila Alarm GT-25

Napisal/-a SupraBoy So nov 26, 2005 12:05 am

Pri velikem nalivu mi je pri odvodnem kanalu voda zalila alarm. Prišlo je do stika in se ob vsakem zaklepanju aktivitra alarm. Modul sem odprl in pri konektorju opazil da je stvar korozirala. Modul sem očistil ampak se alarm še vedno prižiga pri zaklepanju.

Zanima me ali še je kakšna rešitev razen nakupa novega modula???
Live fast, die young ... and leave a cool-looking corpse

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM So nov 26, 2005 3:40 pm

Najprej ga izklopi, da ne bo za vsak drek tulilo in divjalo v 3 dni. Potem pa najbolje, da se oglasiš pri kakšnem avtoelektričarju ali trgovcu, ki prodaja te alarme in če ne drugega, te bo znal napotiti h kakšnemu mojstru.
Pomoje pa, da lahko v skrajnem primeru kupiš nov modul, ki pa je veliko cenejši od celega alarmnega sistema, je pa seveda vse odvisno od tvojih zahtev in likvidnosti.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
AuDi_
Novinec

Kraj: Novo mesto /Mb

Napisal/-a AuDi_ So nov 26, 2005 3:49 pm

a ni vodotesno zaprt? sicer mi pa ni jaso kako ti je lahko taka količina vode pršla notr? Kje pa imaš modul? Jaz imam sikuro pa je popolnoma suh tud v največjem nalivu!
danes brez podpisa

Uporabniški avatar
Nikson
Nov uporabnik

Napisal/-a Nikson So nov 26, 2005 6:35 pm

Hvala supraboyu,ker je omenil moj problem z alarmom GT-25.
Vzrok zalitja modula je bilo to,da je avto bil spodaj drevesa,s tega drevesa pa je padalo drobno listje in to drobno listje,mi je zamašilo odvod vode,še sam ne vem kako,če bi mi kdo to povedal mu tega ne bi verjel.
To drži za vodotesnost ampak,tudi to se zgodi(avto je audi A4 97.letnik).
Peljal sem ga tudi avtoelektričarju, toda odgovor je bil ,zamenjati vse za novo.
Zato sprašujem,ali je možno samo zamenjati modul in kje se ga da dobiti.
(trenutno je modul izklopljen,tako da dela smo centralno zaklepanje).

Uporabniški avatar
Nikson
Nov uporabnik

Napisal/-a Nikson Sr nov 30, 2005 6:32 pm

Hi,modul zopet deluje in to s pomočjo elektronika,ki mi je zadevo uredil za slabih 1000 SIT.

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Sr nov 30, 2005 6:35 pm

ahiM je napisal/-a:Najprej ga izklopi, da ne bo za vsak drek tulilo in divjalo v 3 dni. Potem pa najbolje, da se oglasiš pri kakšnem avtoelektričarju ali trgovcu, ki prodaja te alarme in če ne drugega, te bo znal napotiti h kakšnemu mojstru.
Pomoje pa, da lahko v skrajnem primeru kupiš nov modul, ki pa je veliko cenejši od celega alarmnega sistema, je pa seveda vse odvisno od tvojih zahtev in likvidnosti.

se strinjam...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov