No vprasanje je ce pase od fiat puntota 1.2 16v BILOKATERI letnik?Al samo doloceni letniki, povedali so mi ze da 1.2 16v pase ker mata iste masine, samo zaj nevem ce se pri letnikih kaj razlikuje

Hvala vnaprej za odgovore

DaniV je napisal/-a:No imam fiat bravo-ta 1.2 16v in mi je sou menjalnik na prafaktorj-fiat se razume![]()
No vprasanje je ce pase od fiat puntota 1.2 16v BILOKATERI letnik?Al samo doloceni letniki, povedali so mi ze da 1.2 16v pase ker mata iste masine, samo zaj nevem ce se pri letnikih kaj razlikuje![]()
Hvala vnaprej za odgovore
DaniV je napisal/-a:Recimo :P OD kolega foter mel na firmi 8 bravotov pa vsi sli v pmNo saj mam jas kar nekaj prodajalcev v slo, ker pase tudi od puntota 1.2 16v, samo mene zanima ce od bilokaterega letnika
Fiat007 je napisal/-a:DaniV je napisal/-a:Recimo :P OD kolega foter mel na firmi 8 bravotov pa vsi sli v pmNo saj mam jas kar nekaj prodajalcev v slo, ker pase tudi od puntota 1.2 16v, samo mene zanima ce od bilokaterega letnika
Od mojga kolega mami pa ima svojo firmo pa majo 10 golfov IV, pa je vsem turbina šla....
Pa od sestrične bratranec ima tanovga mercedeza pa mu vsake 5000km vsa nafta iz rezervarja steče
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov