Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

LMM?

Napisal/-a COBRA To dec 06, 2005 3:11 am

Neki me zanima, ko pospesujem, tam do 3, 3.5 avto vlece normalno, pol ga pa za ene pol sekunde mal zamori, obrati padejo za cca 100-200, pol pa naprej spet normalno vlece. ne vem kaj bi lahko blo, mogoce LMM? Aja avto je audi a4 tdi 110km.
Slika

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To dec 06, 2005 6:55 am

najbolje je sprobat če imaš vag com,daš v med vožnjo v drugo po oz. še boljš v tretjo ter ko prideš do 3000 obratov,plin pohodiš do konca. In primerjaš podatke ki se ti izpišejo na vag-u ter vidiš. Če pa tega nimaš,in sumiš da imaš zanič lmm pa se to opazi po tem,da avto nima več moči,večja poraba..
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN To dec 06, 2005 7:28 am

Men se je tud to zgodil učer. Avto med 1.5 in 2.5 obrati ni vleku nikamor pol pa se mu je strgal. Na servis sem pelu in so ga priklopl in so rekl da je vse u redeu. Je pa varijanta da ob močnem deževju posesa par kapljic vode v filter za zrak in tist merilec pretoka zraka ne zazna dost zraka zaradi kapljice voede in pol elektronika ne sporoči kok nafte rab motor in pol avto ne pospešuje tko k bi moru :P . Res bedasta razlaga ampak tko so mi rekl. Avto je pa stal ene pol ure in dela zdej čist normaln. Vem pa da so ti merilci pretoka zraka rak rana dizlom.
lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov