Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Nisde
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Rabm mjhn nasvet gelde ene smotane napake

Napisal/-a Nisde Sr dec 07, 2005 8:30 pm

Zdravo! Sm nou na tem forumu in mi ga je frend priporoču, bi mel pa eno uprašanje za poznavalce avtomobilov znamke hyundai. Vozm namreč ponyja, 5 vratni model, letnik 1991 in mi je crknilo intervalno brisanje brisalcev. Ko pržgem interval je isto k da bi blo na enki. Baje je okvara na sami ročki za brisalce sam jst jo ne znam razdret niti ne vem kje je ta rečmo "rele" za preklop intervala. Varovalke so use ok, zanima me pa če bi kdo to znou zrihtat in kok bi me to prbl. pršlo. Hvala vsem za kakršnkoli nasvet!
Mejte se!
Zadnjič spremenil Nisde, dne Sr dec 07, 2005 9:14 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
APN
Novinec

Napisal/-a APN Sr dec 07, 2005 9:01 pm

Pomoje bi blo najbolš , da bi kar komplet volansko stikalo zamenju . Ne more bit preveč drago . Je pa simpl zadeva za zamenjat .

Uporabniški avatar
Nisde
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Nisde Sr dec 07, 2005 9:08 pm

No sj pomoje to res ni ful drago zato pa hočm poštimat k mi najeda lovit une brisalce medtem pa je treba gledat na cesto in sekunda je že dost da počm u kšn auto. Sm pa klicu na Šubla in so mi naštel use živo, cene pa nobene. Bom kr u fermija poklicu pa kšnmu dau za poštimat al bom pa probu kr sam.
Aja pa hvala za odgovor. Vem da je biu bedn uprašanje sam nek pa moram začet če sm se že prjavu na forum + rd bi meu brezhiben avto k je že mal u letih pa ga moram mal čuvat. Nč pač ni večno. Tenx za odgovor.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov