Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Pršutek
Nov uporabnik

Kraj: Škofja Loka

Tipota je popisal po havbi

Napisal/-a Pršutek Pe dec 09, 2005 8:25 am

Ker sem včeraj nekoga zaparkiral,mi je ta ljubeznivo z šolsko belo kredo na havbo napisal nekaj prijaznih besed.Tudi po brisanju napisa,je pisanje še vedno vidno,tako da edino poliranje vrne Tipota v prejšnje stanje.
Ta človek je iz iste firme in bi lahko stopil do vratarja,ki ima podatke o vseh avtih iz firme in bi me poklicali.

Kljub vsemu je to huligansko dejanje in jaz se ne bom spustil na njegov primitivni nivo in mu ne mislim vračati,ker to je otročje.

Kaj mislite ?

Uporabniški avatar
TomazK
Novinec

Kraj: Radomlje

Napisal/-a TomazK Pe dec 09, 2005 8:43 am

človeka se ne zaparkira...

indijanc
Nov uporabnik

Napisal/-a indijanc Pe dec 09, 2005 8:46 am

TomazK je napisal/-a:človeka se ne zaparkira...

podpis...kako bi bilo tebi ce bi te nekdo zaparkiral??verjetno bi ti povsem dopiz**lo...
al si pa drugacen tip clovek in bi lastnika ki te je zaparkiral prijazno pocakal ter se mu po moznosti zahvalil... :twisted:
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Pe dec 09, 2005 8:55 am

Najti parkirno mesto naprimer v Ljubljani je vse prej kot lahko. Tud jaz kdaj koga zaparkiram in pustim listek s telefonsko. Bil sem pa tudi že sam zaparkiran in sem pač počakal... neugodno vem, samo drugače s temi parkirnimi mesti žal ne gre.
Slika

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Pe dec 09, 2005 10:01 am

pa poklič policijo oziroma prej k njemu stopi, ker je to osebna lastnina in se je on ne bi smel niti dotaknit

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Pe dec 09, 2005 10:22 am

Mate je napisal/-a:

Najti parkirno mesto naprimer v Ljubljani je vse prej kot lahko. Tud jaz kdaj koga zaparkiram in pustim listek s telefonsko. Bil sem pa tudi že sam zaparkiran in sem pač počakal... neugodno vem, samo drugače s temi parkirnimi mesti žal ne gre.

točno tko se strinjam na prostorih kjer je kriza s parkirnimi prostori moramot biti strpni in pač se navadt puščat svoje tel. št.

se pa strinjam tudi z Damjan19 -om ker nimaš kej praskat po tuji lastnini zato ker nemoreš ven..
obstajajo tut druge rešitve ;)

Uporabniški avatar
TomazK
Novinec

Kraj: Radomlje

Napisal/-a TomazK Pe dec 09, 2005 10:52 am

Al pa greš PEŠ sto, dvesto metrov, sam to je pa že pol napor ne...

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Pe dec 09, 2005 11:45 am

ja, jst tut pravm, da se ljdui pač ne zaparkira.. al pa mogoče, če boš res v max 10 minutah nazaj.. velik ljudi po možnosti še tko pušča avte, da ti blokera celotn dovoz do privatnega parkirišča usak pof*kan dan (če kdo pozna ulica Mirje v Ljubljani), te pol k se to 56ič že zgodi da si mogu da si pršu na cesto iz zakupljenega parkirišča vozt na centimetre ob kamnitih ograjah pa glih tok da ne akrobacije izvajat da si pršu vn že res prime, da bi tistmu neki naredu k je tist dan ti zaparkeru.. pa to se tm dogaja da parkerajo ljudje k hodjo na fakse tm pa na aškrčevo, kjer pustijo avto od 2-8 ur tm parkeran (cel dopoldan pa še dl)..

tko da, sigurn ti je napisu nekdo k se mu je to zgodil že večkrat in se mu pač ne da usak dan čakat, da bo pršu iz službe al pa kje drugje še dodatnga ne vem kolk cajta da se bo pol lohk gužvou po vestah pa končno pršu dam.. če pa pač zaparkeraš nekoga morš pa itak v zakup vzet razne praske pa odrgnine (ok, ne sicer tega kar je teb naredu, ampk gdaj pa tut to).. tko da če nimaš rd svojga avta, ti kr zaparkeravej ljudi še naprej! :wiihuu

lp
Slika

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Pe dec 09, 2005 3:41 pm

Že res, da ni v redu, da si nekoga zaparkiral samo vseeno je pa ta primerek eden bolj butastih svoje sorte debilov. Naredit škodo na tujem avtomobilu pri tem da lastnik ve oz. lahko enostavno zve kdo je povzročil škodo. In če je oškodovani še večji i**** kot povzročitelj se tako neželeno grafitiranje tujih avtomobilov lahko hitro obrne v rezbarjenje z ostrimi predmeti njegovega avtomobila oz. še kaj hujšega.

Ne vem no - po moje je tako, da te ali pozna in ve da si bolj mirne sorte ali pa je tako neznansko neumen.

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Re: Tipota je popisal po havbi

Napisal/-a YOC Pe dec 09, 2005 3:50 pm

Pršutek je napisal/-a:Kljub vsemu je to huligansko dejanje in jaz se ne bom spustil na njegov primitivni nivo ...
Kaj mislite ?

Nekaj takega misli večina tudi o tistih, ki zaparkirajo druge ;) In celo svojo temo imajo na forumu.

Un bi pač moral poklicat pajka. Drgač pa če veš kdo je ga povprašaj po zdravju ;)

Pa še enkrat, velik cenej bi blo za oba, če bi ti parkiral kod drugod in se sprehodil do službe,...
Postavi se v njegovo kožo.

Predstavlji si, da te pokličejo iz vrtca, da se ti je npr otrok Bognedaj poškodoval ti pa zarad enga idiota, k ne zna parkirat pa k nima osnovne šoferske kulture, nemorš it! Pa jst razmontiram in avto in šoferja (pa še ženo :twisted: )

Tko da drugič.... ;)

lp

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Pe dec 09, 2005 4:38 pm

nas je tut zadnč en zaparkiru u mb bolnci pa smo ga čakal dve ure po pa smo mel srečo da je biu starejši kadett z odklenjenim prtlažnikom :) pa smo ga sam u ler dal mal nazaj porinal, ga zaklenl pa se odpelal :twisted:
zanima me sam kak je lasnik gledo ko je biu avto prestavlen polica pa na zadnih sedežih...
tak da probaš rešit na najbolši način pa da ne delaš neke brezvezne škode

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Pe dec 09, 2005 4:58 pm

Regyevega Getza so dvignal zadi na blatnikih, pa ga premaknal tolk, da je˝zaparkirani˝ prišel ven...tut to je opcija :shock:

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Re: Tipota je popisal po havbi

Napisal/-a pugi405 Pe dec 09, 2005 5:15 pm

Pršutek je napisal/-a:Ker sem včeraj nekoga zaparkiral,mi je ta ljubeznivo z šolsko belo kredo na havbo napisal nekaj prijaznih besed.Tudi po brisanju napisa,je pisanje še vedno vidno,tako da edino poliranje vrne Tipota v prejšnje stanje.
Ta človek je iz iste firme in bi lahko stopil do vratarja,ki ima podatke o vseh avtih iz firme in bi me poklicali.

Kljub vsemu je to huligansko dejanje in jaz se ne bom spustil na njegov primitivni nivo in mu ne mislim vračati,ker to je otročje.

Kaj mislite ?

Bodi sreče, da se ti ni podpisal s ključem, al pa z žebljem.... to je že poznan drill :twisted:

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Pe dec 09, 2005 5:26 pm

Damjan19 je napisal/-a:Regyevega Getza so dvignal zadi na blatnikih, pa ga premaknal tolk, da je˝zaparkirani˝ prišel ven...tut to je opcija :shock:

sam kok vem ma regy telefonsko gor na steklu :)
Slika

VET
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a VET Pe dec 09, 2005 6:49 pm

od krede se da kar dobr zapolirat ;)

drugič pa na armaturki pusti listek s prijaznim obvestilcem:

" SE OPRAVIČUJEM, ZAPARKIRAL SEM VAS ZA 10 MINUT .... ČE JE NUJNO ME POKLIČITE NA xxx xxx xxx"

jaz tako naredim nekjkrat na mesec ko skočim v trgovino sredi roške kjer ni v bližini nobenga park placa :evil:
še nikol mi ni noben naredu škode - edino enkrat me je čakal možakar ki sem se mu še opraviču in ni blo nobenih problemov ker tistih 10 min. pri men res velja ;)

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS So dec 10, 2005 10:30 am

vseen mislim da je clovek neprimerno ravnal, da mu je popisu avto. dobr, je biu pac zaparkiran neki minut. se vid, da pr ns zlo manjka strpnosti
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So dec 10, 2005 10:50 am

Tko je, tisti ,ki se ne vozite v mesto u sam center LJ ne veste,da se ubistvu ne da nikamor parkirat,tud 200m in tud 1km stran ne,tako je tudi v okolici LJ.Tak, da je brez veze bluzit,pejt tistih par metrov peš. Pa da ne govorim,da se človeka ne zaparkira.Je že res to,da se ga ne,samo prihajajo časi,ko bomo mogl bit strpni drug do drugega,saj je pločevine iz mesca v mesec več na cestah. Tak da je že navada puščati telefonske na armaturki,sej ma že vsak mujota ;)
Slika

Kyuss
Nov uporabnik

Napisal/-a Kyuss So dec 10, 2005 12:28 pm

Moje mnenje je naslednje ... Jaz se načeloma potrudim in stisnem avto v najmanjšo luknjo, v katero gre, če je treba, samo da nisem nikomur v napoto.

Ampak če se je kdaj kdo sprehajal po študentskem kampusu v MB (UŠC, Štuk), bo razumel, da obstajajo tudi situacije, da moraš nekoga zaparkirati. Na fakulteti je 6.000 študentov, od tega jih ima najmanj 500 avte, v ŠD v kampusu pa stanujejo tudi študentje, ki niso na pedagoški. Vzemimo, da je avtov okrog 1.000. In ti avti so sparkirani na vseh možnih lokacijah, tudi na travi in v največjem blatu. In ko se iz MS pripelješ v MB v torek ob enajstih, ti praktično ostane samo eno - da zaparkiraš nekoga. Ampak jaz v takem slučaju, če je to edini izhod, pustim številko na armaturki s prošnjo, naj se usmilijo avta in počakajo pet minut, da ga preparkiram.

V glavnem ... načeloma ne podpiram zaparkiranja, razen če sem v to prisiljem. Za slabe parkirne površine pa so seveda krive oblasti.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 15 gostov