Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Denii
Novinec

Menjava armaturko

Napisal/-a Denii To dec 06, 2005 2:15 pm

Mogoče je imel že kdo problem s tem da je ob nakupu novega avtomobila našel nekaj prask po armaturni plošči. Prosim če mi svetujejete ali jo dam zamenjati ali ne. Ker me je strah da bo začela čez čas škripat ali pa da ne bo več narejeno tako kot je tovarniško.
Clean look

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 To dec 06, 2005 2:22 pm

A je avto čist nov??
Ker če je, daš lahk pod reklamacijo ;)
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
Denii
Novinec

Napisal/-a Denii To dec 06, 2005 8:22 pm

Ja avto je nov ni to problem mi bojo priznal kot reklamacijo vendar kaj če potem po nekaj letih se začnejo dogajati stvari npr. škripanje armaturke. Kaj bi naredili vi ?
Clean look

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To dec 06, 2005 11:59 pm

ce so mali risi, nemoteci, pol pusti itak bos cez cas sam nardil kaki ris, ce pa se zadeva kar vidi pa daj menjat.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Sr dec 07, 2005 12:44 am

Kok hudo je?
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM Sr dec 07, 2005 12:52 pm

Denii je napisal/-a:Ja avto je nov ni to problem mi bojo priznal kot reklamacijo vendar kaj če potem po nekaj letih se začnejo dogajati stvari npr. škripanje armaturke. Kaj bi naredili vi ?

jaz bi šel tja, elegantno nakuril vse po vrsti, kaj se grejo, da poškodovane avtomobile prodajajo in da naj ti dajo nov, brezhiben avtomobil, ali vrnejo kupnino, da boš svoj težko prislužen denar raje nesel drugam! V nasprotnem primeru jim malo zagroziš s kako inšpekcijo, uradom za varstvo potrošnikov itd.
Jebiga, če si plačal nov avto, si upravičen do tega, da ga tudi dobiš. Sicer bi se sprehodil 10m stran na sosednje parkirišče in si izbral rabljenega. Na tvojem mestu se ne bi zadovoljil s popravilom oz. zamenjavo, razen če res ni druge variante. Nov avto je le nov avto in komplet armaturo ven pa not dajat zna bit cel hudič, sploh pri novejših avtomobilih.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Sr dec 07, 2005 1:03 pm

ok, zamoenjavo za nov avto res ne bi zahteval, kakšen popust bi pa lahko "izsilil". recimo kakšno gumo ali dve ipd. 8)
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
Denii
Novinec

Napisal/-a Denii Po dec 12, 2005 9:54 pm

Ja sem bil v tej avtohiši in so mi rekli če se bom odločil za zamenjavo da ni problem poslikajo in naredijo zapisnik ter ko pride nova armaturko jo bojo zamenjali ampak hudič ko bo nek vajenc šaru po avtu in naredu še večo sranje. Dva risa sta eden se ne vidi tko je bolj površinski drug pa je kr globok kot bi nekdo z zvijačem naredil luknjico.
Clean look
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov