Nasveti in napotki ter povpraševanja...

stbe
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Problemi z računalnikom Picaso

Napisal/-a stbe Ne dec 11, 2005 2:22 pm

Ta teden so se mi začeli problemi z računalnikom na Picasotu 1.6 bencin( star 10 mesecev). Začelo se je ob odklepanju, ko se je računalnik obesil (gorele so nekatere lučke po armaturi in nič ni delalo). Odklopil sem akumulator in stvar se je uredila. Peljal na servis in napake ni. Možen vzrok je prenizka napetost so mi dejali. Včeraj pa se začne nadaljevanje. Radio mi ne izvrže CD-ja (original radio serijsko vgrajen), danes pa se mi prižge še lučka akumulatorja ko odklenem avto in se usedem vanj, prej kot dam ključ v ključavnico. Napetost na akumulatorju je 12,3 V, ki pa ob zaklepanju ali delovanju utripalk pada tudi na 12V pri ugasnjenem vozilu. Po moje je to vse povezano. Kaj mi svetujete.
Hvala in lep pozdrav

Stbe

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Ne dec 11, 2005 2:31 pm

Tole imaš en elektronski problem in to je zelo težko na pamet govort. Pelji na servis - avto je še v garanciji. Nekaj morajo najti, drugače ti pa naj avto zamenjajo...
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

stbe
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Napisal/-a stbe To dec 13, 2005 7:56 am

Zamenjali so mi akumulator in naročili avtoradio. Zdaj pa da vidimo.

LP
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov