Nasveti in napotki ter povpraševanja...

[Pavle]
Nov uporabnik

Odbijač za Megana

Napisal/-a [Pavle] To dec 13, 2005 11:33 am

Pozdravljeni....
...am...mam en problem, no neki me zanima:
včer sm se (mal) zaletu v en, zgleda res hudo leden, kup snega, pa se mi je odbijač razbil, pa me zdej zanima če se to splača popravlat, al najbolš kr novga (druzga) kupt...pol me zanima kje bi se to dal dobit, kolk to kj stane (ni treba da je nov, al pa kj), pa kako pol to namontirat gor (nism lih pro za take mehaniške zadeve...dons sm se najdl matrov da sm ogledala zamenov:)...
...v glavnem bi prosu mal nasvetov kaj nj naredim da bo odbijač zgledov cel.

Res hvala za pomoč....

LP

P.S.
dodal sm še slikci za bolšo predstavo....
Priponke
S2500003.JPG
S2500001.JPG

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy To dec 13, 2005 12:06 pm

Tole se ti ne spalča rihtat, poglej mal po netu al pa oglasniku za rablene odbijače, ga dobiš tam za cca 10k pa pihneš v barvo avta pa je.

[Pavle]
Nov uporabnik

Napisal/-a [Pavle] Sr dec 14, 2005 3:13 pm

hm....hvala za nasvet...
sam...pa če rečmo da dobim nek odbijač (gledov sm na salamoncu...pa tm k so cene zraven je 20k, a na kakšnmu avtoodpadu bi se dal kj ql dobit?) Kako bi pa jest pol to namontirov na avto...a kje že to piše mogoče...so navodila kako se to nardi al pa kj. Pa še kako bi lahko to pobarvov...najbol bi blo z unmu k razprši barvo lepo, sam jest nimam tega...

hm...bi se dal zment s kakšnmu prjaznmu osebkam klele, k se zabava s temu, da bi mi mal ...am... pomagov pr teh zadevah... ob primernem plačilu seveda (mislem nočm tega lih k mehaniku vozt k tm to toooooo...oooook vse stane, da je čist ajde)

No hvala za pomoč in LP

Aleš
Stalni uporabnik

Napisal/-a Aleš Sr dec 14, 2005 6:50 pm

Par šraufekov odvijačiš pa je odbijaš dol. tko da to ni lih tok velk problem.

Za barvat pa najbolš da k ličarju pelš, al pa kašnenmu k se s tem ukvarja, k glih sam ne morš pacat tega duma če ne znaš.

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Sr dec 14, 2005 7:31 pm

o madona...sej avto ne bo ugriznu, če boš dal odbijač dol... :roll:
par šraufov, v najboljšem primeru 4je, držijo ta odbijač. pobarvat ga pa dej enmu ko ve kak se barva lepo razprši:ličarju ;)

[Pavle]
Nov uporabnik

Napisal/-a [Pavle] Sr dec 14, 2005 10:45 pm

Ok, ok pol pa ni panike če je to tok preprost....am....se bom mal zabavov...aja sam še neki (vrjetn se bo vam zdel mal neumen uprašane, sam...)kje pa lahk sploh kupm barvo za avto (pa ko nj vem točn kera barva je to...sj vrjetn so to kakšne standardne barve an?)...
...pa bi napisov da sm blondinka, k res nimam pojma o rastavlanju avtov (se oproščam če je kakšna blond avtomobilistična navdušenka klele...to ne velja zano:)...sam mam tak nick da mal težko :))

No se vsem še 1x zahvaljujem za pomoč...(mislem da je 3-tič zdej:)

LP

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Če dec 15, 2005 8:49 am

ti ličarju pelji, ti bo on zmešu.
al pa pejt v kako trgovino z avtolaki pa jim povej da rabiš barvo, pol bota pa s prodajalcem skupi šla z barvnimi lističi pa se odločla kera barva je najboljša. več kot 4dcl pa ne boš rabu, po mojem.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 15 gostov