Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Getz addict
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Škoda Fabia - nič ne piska

Napisal/-a Getz addict Če dec 15, 2005 8:41 pm

LP!

Problem je sledeč, teden nazaj so mojemu starmu atu v škodi prenehala delovati vsa zvočna opozorila.
Se pravi ne čuje se več opozorila za prižgane luči ko odpreš vrata, klikanje smernikov, nepripet pas, opozorilni pisk za pomanjkanje vode, bencina...

Z avtom je bil tudi na servisu. Vse kar pa je serviser naredil je bil udarec po armaturki.
To je sicer delalo en dan potem pa tudi to ni več pomagalo. Za popravilo te napake pa je cena 60.000 SIT.

Zanima me kaj se je pokvarilo, da ima takšno ceno.

Hvala!

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Re: Škoda Fabia - nič ne piska

Napisal/-a mevden Če dec 15, 2005 9:05 pm

Getz addict je napisal/-a:LP!

Problem je sledeč, teden nazaj so mojemu starmu atu v škodi prenehala delovati vsa zvočna opozorila.
Se pravi ne čuje se več opozorila za prižgane luči ko odpreš vrata, klikanje smernikov, nepripet pas, opozorilni pisk za pomanjkanje vode, bencina...

Z avtom je bil tudi na servisu. Vse kar pa je serviser naredil je bil udarec po armaturki.
To je sicer delalo en dan potem pa tudi to ni več pomagalo. Za popravilo te napake pa je cena 60.000 SIT.

Zanima me kaj se je pokvarilo, da ima takšno ceno.

Hvala!

mojstrska dela servisa, ni kej :?

peters
Stalni uporabnik

Kraj: PTUJ

Napisal/-a peters Pe dec 16, 2005 1:56 pm

če je on samo udaril in je bilo začasno dobro, se ni pokvarilo nič, samo piskač ali kateri od njegovih konektorjev ima slab kontakt. Dela zna biti res morda kakšno uro, da najdeš kje, da bi pa to stalo 60 jurjev... :P - ne se pustit nategnit

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Pe dec 16, 2005 2:00 pm

problem je razdret armaturo... pomoje je to sam en zočniček tak kt je v računalnikih sam manši da piska... to je pa to...

mal razišč svojo armaturo pa boš najdu
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov