Nasveti in napotki ter povpraševanja...

doo
Nov uporabnik

Generalna na Astri td 17

Napisal/-a doo Pe dec 30, 2005 5:50 pm

Bi mi znal gdo povedat kolk bi me prbližn prišla generalna za Astro l.95 oplov motor. Oziroma ali se bol splača da dobim drugo mašino. Hvala LP

doo
Nov uporabnik

Napisal/-a doo Pe dec 30, 2005 6:12 pm

Glede menjave motorja sem prebral v spodnjih postih da je rizično res je nikol ne veš kva boš dobu.No razen kakšn karambol pa da veš da je avto prej delal.Kar se tiče materjala za generalno bi pa prosil za podatke,moj motor je zgleda kr ornk zaribal.Avto me je domov še pripeljal pol pa se je zrukal in stresel kot da bi pr ene 60 na uro zapeljal čez kakšnih deset ležečih policajev. Samo parkiral in pustu na miru, blo tud kr nekej olja pod avtom.Mora, pogreb.Jezi me to ker sem mesec nazaj naredil ta velik servis na njem z menjavo vseh jermenov.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So dec 31, 2005 4:21 am

Zdaj točno ne vem kaj vse je šlo narobe........ jaz sem za mojga 1.6 N/A dizlčka dal za generalko blizu 200 jurjo brez dela.

Na beja servisu so mi pa enkrat rekli za obnovo turbine okol 130 jurjo ( enkrat sem spraševal za obnovo turbine od GT petke)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
monster_d

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po jan 02, 2006 1:33 am

ce se mislis met en cas avto pol daj delat generalko, ce ga nimas v mislih met vec kaj dolgo bo cenejse pomoje kak drug motor.

glede turbine pa nekje za 80k ti bi jo naj obnovili.

doo
Nov uporabnik

Napisal/-a doo Po jan 02, 2006 5:55 pm

Sm se kr po kratkem premisleku odloču ,da bom prodal kr takšno z okvaro motorja.Nekj bi moral dobit zanjo.Pleh je zelo dober par mehurčkov tko da en kma vesele do tega jo bo zlahka uštimal.Jezi me to k sm tri mesce nazaj menal sklopko 60 čukov, pol mesec kasneje vsa jermena 50 čukov, štirinajst dni nazaj komplet servis
20 č., sedaj še komplet generalno , uf dost mam.

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po jan 02, 2006 6:06 pm

Jah to je pač jama brez dna....... jaz sem pri 300 jurjih nehu seštevat....... je pa na avtku vse novo..... ni da ni :) od podvozja do motorja. Spomlad gre še u ličarske posle..... ampak mi je pač to hobi kaj morš :P
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Re: Generalna na Astri td 17

Napisal/-a sonček Po jan 02, 2006 8:50 pm

doo je napisal/-a:Bi mi znal gdo povedat kolk bi me prbližn prišla generalna za Astro l.95 oplov motor. Oziroma ali se bol splača da dobim drugo mašino. Hvala LP

Ne si delat minusa. Spovn se neki kako bi spravu motor skupaj,najdi kakšnga pocen mehanika pa ti nej poprav.
Al pa da daš drug motor not če pravš da maš dobr pleh.

lp

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Po jan 02, 2006 8:55 pm

sonček saj baje ti,ko si nekoč pisal po forumu,poznaš enega full poceni mehanika,tako da mu ga priporoči. Kajti forum je za to,da si pomagamo.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Po jan 02, 2006 9:42 pm

Generalka: delo cca 60k+ odvisno pri komu. material odvisno kaktero izbiro gres. Draga cca 200k, poceni varianta cca 130k.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Po jan 02, 2006 11:32 pm

šmeks je napisal/-a:sonček saj baje ti,ko si nekoč pisal po forumu,poznaš enega full poceni mehanika,tako da mu ga priporoči. Kajti forum je za to,da si pomagamo.

Ja pravga si našu to je res sam če boš ti tisti ko ga boš vsaki dan klical okl 8 h zvečerin ga spraševal a je kej naredu še men je zelo malo.
Glede tiste pumpe pršu mi jo dat je vn sam pol sm se pa sam mal pomatrov pa jo dal not.
Tako da težko.

lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 25 gostov