Eto bil na uradnem servisu!
Bilo je sledeče

Pred pol leta sem kupil avtoradio znamke JVC in ga dal zmontirati prav tako na uradni servis PEUGEOT (vendar ne na tem kot sem danes bil). Zmontirali so mi pa napačno in sicer mi je danes mehanik takoj ko je "prižgal motor" že ugotovil, da je napačno zvezan avtoradio. Naredil pa je sledeče. Pri originalnem priključku je prerezal eno žico, mislim, da je črne barve in nato dal adapter za avtoradio in na to adapter povezal z originalno vezavo in avtoradiom. Mehanik je še povedal, da mora biti omenjeni adapter, da računalnik prepozna avtoradio. Ker le tega ni prepoznaval je računalnik po domače ponorel in vklapljal vse lučke na armaturki. Nato je pobrisal vse napake in sedaj dela vse OK.
Hvala vam za odgovore, aha še specifikacija računa DIAGNOZA (test in meritve)= 4.500,00 SIT, ADAPTER RADIA=975,00 SIT, DELO=2.250,00 SIT, SKUPAJ=7.735,00 SIT.
P.S.
UPORABNIŠKO IME JE SPREMENJENO, KER NISEM DOBIL NA EMAIL. AKTIVACIJSKE KODE IN ZGLEDA DA SO MI ZABLOKIRALI UP. IME, UPAM, DA BOM TEGA SEDAJ DOBIL, DRUGAČE PA ADMINISTRATORJU PIŠEM

ker ga še po 2 urah nisem dobil.
l.p. in srečno v 2006 letu.