Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
bond33
Nov uporabnik

Centralno zaklepanje-problem

Napisal/-a bond33 So jan 07, 2006 12:26 pm

Probleme mi dela centralno zaklepanje.avto Seat ibiza 1.4 l.2000 3 vrta.
Probleme mi dela na voznikovih vratih.Odpira vse normalno samo zapret mi jih noče vedno tako da moram po večkrat pritisnit gumb (2-4x) da se zaklene...drugo pa zaklene že v prvem poiskusu.
Odpre pa vse brez problema.
Kaj bi bilo za popravit oz.zamenjat?

Spidojc
Novinec

Kraj: ne veste tut ce povem

Napisal/-a Spidojc So jan 07, 2006 12:41 pm

preprosto: dej tapeto dol,pa poglej kaj je narobe, zih se kej vid
Krvav'c je zakon

Uporabniški avatar
bond33
Nov uporabnik

Napisal/-a bond33 So jan 07, 2006 6:10 pm

Spidojc je napisal/-a:preprosto: dej tapeto dol,pa poglej kaj je narobe, zih se kej vid

Ko sem imel enkrat tapeto dol sem gledal ta mehanizem in ni kaj dosti videt.....tako da bi moral prav vzet dol ta mehanizem ki odpira in zapira vrata.
Samo rab bi kakšen nasvet koga ki je to že delal ali pa če ima kdo kaj poslikano ali pa kot so slike v katalogu če se da.

Uporabniški avatar
flegmato
Novinec

Napisal/-a flegmato So jan 07, 2006 7:04 pm

Za ibizo sicer ne vem, sem mel pa isti problem na bivši xantiji na sovoznikovih vratih.
Zmontiral sem si nov motorček, ga zvezal na štrom in prhaklal na tisti drot, ki veže ključavnico in un hakl za zaklepat(ker v originalu je bila celotna ključavnica in motorček v "enem kosu"). Xantijo sem pol čez eno leto prodal in stvar je še kr delala.
Motorček mi je pa dal edn ko centralna zaklepanja montira (2k SIT). Vprašaj kakega, ki to montira, ti bo mogoče še pomagal not dat, drugače se pa tak motorček tudi kje drugje dobi najbrž.
Zej če je to to...
Fajn zrihtaj ;)
Slika

fajn se mamo :)!

Uporabniški avatar
flegmato
Novinec

Napisal/-a flegmato So jan 07, 2006 7:05 pm

Za ibizo sicer ne vem, sem mel pa isti problem na bivši xantiji na sovoznikovih vratih.
Zmontiral sem si nov motorček, ga zvezal na štrom in prhaklal na tisti drot, ki veže ključavnico in un hakl za zaklepat(ker v originalu je bila celotna ključavnica in motorček v "enem kosu"). Xantijo sem pol čez eno leto prodal in stvar je še kr delala.
Motorček mi je pa dal edn ko centralna zaklepanja montira (2k SIT). Vprašaj kakega, ki to montira, ti bo mogoče še pomagal not dat, drugače se pa tak motorček tudi kje drugje dobi najbrž.
Zej če je to to...
Fajn zrihtaj ;)

Se opravičujem za dvojni post, nekaj me računalnik zafrkava :)
Slika

fajn se mamo :)!

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare So jan 07, 2006 7:07 pm

mal našprici vzvode pa motorček če maš pa slučajno na podtlak (vakum) pol pa lahko da maš kje kakšno cevko počeno
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov