Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
karel
Novinec

Kraj: zg. Savinjska dolina

Napisal/-a karel Sr jan 04, 2006 9:57 am

MOSKITO če smo ti stopili na žulj ti se zato še ni treba dreti.
Glede na to da si objavil svoj prvi post bi tudi ti lahko razmislil
o bontonu,ki ti ga očitno primanjkuje.
Think. Feel. Drive.
LP Karel

MOSKITO
Nov uporabnik

Napisal/-a MOSKITO Sr jan 04, 2006 10:12 am

Se opravičujem za veliko pisavo, za bonton pa naj vsak pomete pred svojim pragom. Čista vest ali bonton?
Don"t worry be straight!!!

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny Sr jan 04, 2006 10:16 am

najboljša rešitev je direkt pritožba tovarni in generalnemu uvozniku...pa njim sporoči da si se pritožil na ta dva položaja pa boš videl kako se bodo lepo tresli za licenco... sem bil en dan pri eni inšpektorci zaradi ene nerešene zadeve in je sama rekla (čeprav je imela polne roke dela) da se ljudje premalo borimo za svoje pravice...

če ti je kaj do avta kot sem rekel...uvoznik in fabrika...

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Sr jan 04, 2006 10:18 am

moje izkusnje z verovskovo...eden izmed fantov je ful uredu, vse zrihta, gre na roko, potrudi se, da je stvar cim hitreje in brez komplikacij postimana, ce ga ni in naletis na druge, nc nocjo vedet, da imas vse zmenjen, da si dostavu avto po dogovoru, da ti ga postimajo, ampak te poslejo domov, cakas spet neki dni, se enkrat vsa procedura itd... Hocm povedat, da ekipa ni uigrana, izkusnje pa odvisne od cloveka, s katerim imas opravka...

se pa strinjam s prejsnjim postom, ce se uradno ne pritozis, nihce nikoli od oseb, ki bi lahko razcistile zadeve, ne bo vedela, da je bilo kaj narobe, njihova statistika pa bo tako ostajala vrhunska...
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
Blacky
Novinec

Napisal/-a Blacky Sr jan 04, 2006 11:14 am

No včeraj smo klicali direktorja, ki je povedal, da imajo probleme z dostavo iz Richstanda (neki tazga).
Ok kul, a tega mi niso mogl po tel. sporočit pred enim mesecem?
Kar se tiče ostalih storitev na Verovškovi sem bila sama zmeraj zadovoljna, ampak servis je pa v k*****. Predvsem teli fantje, ki prevzamejo avto na servis.

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: [color=red][b]VEROVŠKOVA JE ZAKON!!![/b][/color]

Napisal/-a ahiM Sr jan 04, 2006 2:41 pm

MOSKITO je napisal/-a:SEM LASTNIK 3 VOZIL ZNAMKE SEAT IN V 3 LETIH NISEM IMEL NITI ENE SLABE IZKUŠNJE NA PODROČJU SERVISA ALI REZERVNIH DELOV. IMEL SEM TEŽAVO Z ELEKTRONIKO, KI SO MI JO LAHKO REŠILI LE NA VEROVŠKOVI. TUDI Z GARANCIJO SEM IMEL OPRAVKA NAKAR SO SE SAMI PONUDILO ZA POMOČ IN ZAMENJAVO REZERVNEGA DELA V DOGOVORJENEM ROKU. HVALA VSEM ZAPOSLENIM NA PORSCHE VEROVŠKOVI IN OSTANITE TAKŠNI KAKRŠNI STE BILI DO SEDAJ.

P.S.: VSEM OSTALIM PA : TUDI STRPNOST JE DEL BONTONA, KI PA GA SLOVENCEM PRIMANKUJE.

Je*eš strpnost, tu ni prostora za polovičarstvo! Sploh če ti zanj povrh vsega še mastno zaračunajo! Če pa imajo probleme pa naj to stranki lepo razložijo, ne pa da glumijo mutivodu in da se potem počutiš kot je*ena stranka!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Napisal/-a RKay Sr jan 04, 2006 2:55 pm

Da še jst eno čez verovškovo rečem. Od kolega fotr ma seat variota in avto neki začne crkavat, kaj pa druzga pele na servis, tm gledajo gledajo in se en spomne da so šobe, spucajo, ništa,štrom,ništa.pol je avto en teden stal na verovškovi in ga pokličije naj ga odpelje.čudežno je avto celo da doma spravu, sam nasledni dan tud vžgal ni. Aja pa še to avto je mel pod garancijo pa so mu vse zaračunal!!!
Dobra reklama verovškova!!!
Glede dobave, moj kolega dela pa na pežoju vič, pa gre včasih tud po 2-krat na teden v avstrijo po dele k se jih pri njih ne dobi-tko da majo mal bol urejen.

CST™jerko
El prezidente CST™

Kraj: Domžale

Napisal/-a CST™jerko Sr jan 04, 2006 2:58 pm

ok sicer je offtopic sam nebi o pežo vič. Na eno prevleko sem čakal 3 tedne tko da nebi o njihovi hitrosti...

mučenik
Nov uporabnik

nabijaš

Napisal/-a mučenik Sr jan 04, 2006 9:45 pm

Lej Blacky! To k ti rečejo da ni materjala na zalogi pomen da ga ni v Austriji in da ga čakajo iz tovarne! Na to pa loh upliva sam tovarna! Mam isto izkušno pa sm se prtožu u tovarno pa so mi odgovoril da ne zmorejo naredit več kot tok k nardijo in da nej potrpim! Nuben serviser ni kle kriu da ni materiala! K takoj k pride material u Salzburg je poj nasledn dan u SLO in ga majo na zalogi tud oni pa nima veze ker servis je k majo vsi istga dobavitlna! Uvoznik Porsche Slovenija in sam oni naročajo u Austrijo!

Jest mam dobre izkušne z njimi to pa zato k sm tok časa čaku na material sm poj dubu tud vilik popusta na deu in na material k sm mogu servis narest v tolažbo pa čeprou oni niso nč krivi!

To je tko če ni še vojska ne vzame!

Mal se umir in potrp vse ti bojo zrihtal še vedno so!

mučenik
Nov uporabnik

Napisal/-a mučenik Sr jan 04, 2006 9:53 pm

silver_supra je napisal/-a:fantje men rihtajo ze cca. 5mesecev naslonjalo za roke-isto v garanciji&bom pocas sou tja in enga posteno na .... ruknu! Taki majmuni, da nikol vec od blizu ne pogledam seat-a! Mamo jim nesposobno :x

miško kup meco pa dej petnajs miljonov pa boš meu še več sranja!
Ste brihte k grejo enkrat na servis neki zamenat k je u garanciji poj pa doma pod kuzucom servise delat! k pa spet neki ni dobr pa spet na servis pa težt pa brihtn bit! Ja naj lažje!
stranke ste največje ....?

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Ne jan 08, 2006 11:37 am

mučenik je napisal/-a:
silver_supra je napisal/-a:fantje men rihtajo ze cca. 5mesecev naslonjalo za roke-isto v garanciji&bom pocas sou tja in enga posteno na .... ruknu! Taki majmuni, da nikol vec od blizu ne pogledam seat-a! Mamo jim nesposobno :x

miško kup meco pa dej petnajs miljonov pa boš meu še več sranja!
Ste brihte k grejo enkrat na servis neki zamenat k je u garanciji poj pa doma pod kuzucom servise delat! k pa spet neki ni dobr pa spet na servis pa težt pa brihtn bit! Ja naj lažje!

ja ja, mučenik, se mi zdi, da sma midva na isti valovni dolžini! ....
Slika

Uporabniški avatar
Quik
Novinec

Kraj: Gorenjska

Re: [color=red][b]VEROVŠKOVA JE ZAKON!!![/b][/color]

Napisal/-a Quik Ne jan 08, 2006 12:10 pm

MOSKITO je napisal/-a:SEM LASTNIK 3 VOZIL ZNAMKE SEAT IN V 3 LETIH NISEM IMEL NITI ENE SLABE IZKUŠNJE NA PODROČJU SERVISA ALI REZERVNIH DELOV. IMEL SEM TEŽAVO Z ELEKTRONIKO, KI SO MI JO LAHKO REŠILI LE NA VEROVŠKOVI. TUDI Z GARANCIJO SEM IMEL OPRAVKA NAKAR SO SE SAMI PONUDILO ZA POMOČ IN ZAMENJAVO REZERVNEGA DELA V DOGOVORJENEM ROKU. HVALA VSEM ZAPOSLENIM NA PORSCHE VEROVŠKOVI IN OSTANITE TAKŠNI KAKRŠNI STE BILI DO SEDAJ.

P.S.: VSEM OSTALIM PA : TUDI STRPNOST JE DEL BONTONA, KI PA GA SLOVENCEM PRIMANKUJE.

ejga mojstra, če masš ti dobre izkušnje je to samo eno mnene zato drugič neuporabljaj caps lock-a.
Dokler bojo na verovškovi tako "sposobni", da ti zamenjajo zavorno tekočino in ne probajo niti tega, če zavore delujejo nevem kaj nj rečem. Uglavnem ko smo odpelal avto iz servisa smo bili skoraj brez zavor (dali so nam tako rekoč neizpraven avto) peljemo nazaj in ugotovijo da je prišlo notri malo zraka :roll:
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 14 gostov