Nasveti in napotki ter povpraševanja...

BADboy22
Nov uporabnik

Kraj: mb

POMOČ pri OKVARI Renault 5

Napisal/-a BADboy22 So jan 21, 2006 12:58 pm

Lep pozdrav! Sem nov na tem forumu in ob prebiranju le tega, sem opazil, da ste tukaj pravi poznavalci avtomobilov-kar jaz žal :( nisem.
Imam Renault 5-l.89,..ki pa je v nevoznem stanju in kmalu mi poteče tudi resgistracija-pa me zanim kaj vi menite-ali se jo splača popravit. Namreč konec poletja mi je začelo olje spuščat in ker nisem bil skrben se nisem oziral nato,..poleg tega se mi je po vsaki vožnji(npr. po 2 minutah) začelo kadit iz haube. Nekdo mi je rekel , da je šla glava motorja. pa me zanima vaše mnenje o tem ali se splača to popravit in kolikšni naj bi bili stroški....aja pa če kdo pozna kakšnega avtomehanika v mb ali okolici bi prosil za telefonsko-k jaz tukaj nobenega ne poznam. hvala za odgovore in lep dan!

Klavdij

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So jan 21, 2006 1:04 pm

Kaj vse je narobe z tvojim avtom ne vem,lahko je tesnilo glave zanič,mogoče še tesnila pod pušami ali pa je poleg tega še motor preveč utrujen (obraba rink itd.)

Kaj ti jst svetujem...na kakšnem odpadu poišči rabljeno mašino,pa samo premenjaj. Sam glej da boš dobil dobr motor....ker če boš slabga dobil,s tem ne boš nič naredil.

Je pa tudi vse odvisno,koliko časa imaš namen imeti avto in od ohranjenosti pleha itd.

Malce razmisli,pa so boš lažje odločil,kaj se ti najbolj splača.

No bo še kdo drug kj več napisu.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

danny
Novinec

Napisal/-a danny So jan 21, 2006 8:35 pm

V kakem stanju je karoserija???
Če imaš 100k sit, raje kupi eno drugo petko, kot pa da na tej zapraviš 100k za popravilo. Samo pazit moraš da ne kupiš bolj rjave, kot je tvoja.
Kajti rabljeni motorji so od 15-30k, pa še ene 15k dela, pol pa še mal podvozje zrihtaš in je kmalu 70k in več.

Samo k tolarjev vedno primankuje....

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So jan 21, 2006 9:13 pm

Lahko se dobima kdaj u mb na kakem drinku pa ti točno povem kaj se splača in kaj nardit..... če je pleh dober pol lahk star motor poflikamo ( men je mojga razgnal pa sem ga zrihtu za pičlih 25 jurjo...... petka gre še zdej od tega pa je skor že tri leta) Lahko pa dobiš novejši motor pa ga damo not pa je.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

ivan sar
Nov uporabnik

Kraj: sl.konjice

Napisal/-a ivan sar So jan 21, 2006 10:01 pm

ma če si pameten jo prodajaj po delih in si kupi novejšo ki jo dobiš že za 40.000 sit
laguna

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare So jan 21, 2006 10:37 pm

mogoče mu pa sam dihtnga na pokrovu ventilov pušča daj mal lociraj kje vidiš da je masten motor ker če je samo to pol maš stroška celih kompletnih 500 tolarjev

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So jan 21, 2006 10:43 pm

se opravičujem,malce narobe sem prebral vprašanje,zato tudi takšen moj odgovor!

Jap,lahko je samo malenkost kot je čare napisu :-P ;)

Ampak kako pa to,da si napisal,da ni v voznem stanju?
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne jan 22, 2006 1:44 am

sej je na začetku napisu da ni poznavalec pri takih je pa hitr dost da se mal pokadi al pa zaropota pa je že zanič sicer pa pri tem ni nč narobe BOLJE SPRIJEČIT NEGO LJEČIT
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov