Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

HELP!!!polomljen sedež vw polo?

Napisal/-a bass Ne jan 22, 2006 3:28 pm

Že pred časom je nekaj počilo v sedežu, ko sem se vsedel, včeraj pa se je nekaj očitno odšravfalo ozr polomilo, ker imam zdaj kot posledico naslonjalo za 20 stopinj nagnjeno v desno in je izredno neudobno za vožnjo.
Avto ma tri vrata (l.2001-facelift) in se naslonjalo, ko potegneš za vzvod(kljukico) nagne naprej, ko to storim s svojim sedežem se kar za ene 20 cm sumljivo premika na desni strani - tam kjer je kolešček s katerim štimaš naklon naslonjala.
Na levi strani pa je normalno fiksen.
Nočem na servis, ker bi me opilili do kosti, po možnosti kar zaračunali novo naslonjalo, rad pa bi popravil zadevo, ker mi trga živce!

Kje bi lahko ugodno dal sedež popravit v čimkrajšem času (v ljubljani)???

Zanima me tudi ali kdo ve kje bi se dobilo kakšno skico sedeža, ki bi imela oštevilčene sestavne dele, da si pogledam kaj je šlo. Sem že poskušal z googlom in brez uspeha.

Hvala za vse konstruktivne odgovore.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: HELP!!!polomljen sedež vw polo?

Napisal/-a MacTron Ne jan 22, 2006 3:35 pm

bass je napisal/-a:Zanima me tudi ali kdo ve kje bi se dobilo kakšno skico sedeža, ki bi imela oštevilčene sestavne dele, da si pogledam kaj je šlo. Sem že poskušal z googlom in brez uspeha.

ETKa ali pa ELSa ti bo pomagala tam notri imas polno teh sestavnih slik
do vijaka, podlozke podrobno...
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Ne jan 22, 2006 4:16 pm

A kdo ve kje v LJ kdo tapecira ozr. obvlada sedeže, da bi ga znal razstavit in tud popravit?
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Po jan 23, 2006 12:12 am

Problem že definiran, rešitev jasna. Modi brišite temo.

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Po jan 23, 2006 12:25 am

bass je napisal/-a:Problem že definiran, rešitev jasna. Modi brišite temo.

Kaj če bi napisal,kaj je bilo narobe. Lahko da se bo še kdo kdaj znašel v podobnem položaju.

No,če je bil na eni strani samo naslonjalo odvito,potem res ni bil tak problem....ampak ker ne vemo,napiši!
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov