Nasveti in napotki ter povpraševanja...

leoncasar
Nov uporabnik

Pokrov platišč mi nagaja....

Napisal/-a leoncasar Če jan 26, 2006 5:52 pm

Kupil sem pokrove za platišča, orginal za VW Polo let 2002, in imam težavo z montažo teh plastičnih pokrovčkov na moja jeklena platišča, ki so navadna... nisem vedel da ima vw polo drugačna jeklena platišča in drugačne nastavke, da se ta pokrov zagozdi v platišče...

MORDA JE ŽE KDO NALETEL NA TAKSNO ALI PODOBNO NAPAKO, IN MI VE SVETOVATI KAKO NAJ RESIM TEZAVO, ALI JE MORDA MOŽNA KAKŠNA PREDELAVA FELNE, ALI SE KAKŠEN NASTAVEK DOBI OZ NE SANJE SE MI KAJ BI LAHKO STORIL, PREDVSEM ZARADI TEGA KER SEM KAR NEKAJ DNARA ODŠTEL ZA TE POKROVČKE... PA JIH NEBI ZDAJ RAD ZAVRGEL...

UPAM DA MI BOSTE LAHKO SVETOVALI KAJ PAMETNEGA;
En mi je ze svetoval da naj se nove felne jekle kupim... da se ne bo našel še kak tak pacient... prosim za konkretno pomoč!
Že naprej HVALA!

Lp!
Priponke
felna navadna.JPG
na to navadno felnoo bi rad prtrdil ta nov pokrov od polota...
DSC01064.JPG
To so ti pokrovcki za novega polota in bi jih rad pritrdil na navadno felno

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Če jan 26, 2006 6:05 pm

Hmmm in kje je problem...aja v tem da ne paše :D

Sam men se zdi da bi mogl,daj radkape še iz zadnjega konca sliko,tam ko ima jezičke. V primeru da ima tiste jezičke na sredini in takšne male,potem ni variante da ti bo pasalo,razen v primeru da kupiš druga platišča oz. cenejša varianta,druge radkape. Čeprav verjamem,da so bila tudi originalni pokrovi dragi. Si kupil nove ----> če ja,si po verjetnosti moral na servisu dat številko šasije. A platišča niso original?

Aja še to,a so prave velikosti (cole mislim) ker na VW znajo biti kdaj malo zmedeni.. :D
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI Če jan 26, 2006 6:10 pm

Vw polo ima v platišču 7 luknjic v katere se pritrdi pokrov ( na pokrovu so jeklene vzmeti )....Da bi ga fikseru težko da se nebi opazilo..( žica, kniping :lol: ) bolje da jih prodaš in kupiš druge Vw-jeve, ki jih je kar nekaj katerae so slične tvojim .... ;)

leoncasar
Nov uporabnik

Napisal/-a leoncasar Če jan 26, 2006 6:26 pm

na zdaj dodajem se te slike od zadaj...

ma nisem nove kupo sam me je en nategno... za 12,000 sem kupil te pokrovčke, pa mi je un zagotovi,l da to gre sigurno na moje felne, kupil sem pa na boljšjem sejmu, tak da sploh ne vem od koga da bi mu vsaj lahko kakšno mastno nazaj povedal...

ja polo ima na felnah se dodatne luknje za ta pokrovček... kaj če bi zvrtal luknje v felno???

no zdaj se pokrov od zadnje strani...
Priponke
DSC01067.JPG
pokrovček od zadaj...
oznaceno pokrov.JPG
to so ti pokrovi od zadaj, kje se pa pritrdi pokrov na feln, pa je označeno z rdečo puščico

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Če jan 26, 2006 6:28 pm

Jap, žal ne bo šlo. Pač prodaj jih,ter kupi druge...
Zadnjič spremenil RedBull™, dne Če jan 26, 2006 6:29 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

leoncasar
Nov uporabnik

Napisal/-a leoncasar Če jan 26, 2006 6:29 pm

nekje sem videl da je bil nekakšen jekleni obroček na teh pokrovčkih za pritrditi, kak to zgleda? to nebi prišlo v tem primeru v poštev???
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov