Nasveti in napotki ter povpraševanja...

bunny01
Uporabnik

Kraj: Nazarje Zadrečka cesta 9

Ali pašejo pragovi od Polota na Golfa 3?

Napisal/-a bunny01 To jan 24, 2006 1:46 pm

Živjo fanjte in dekleta!

Glede na to da je wv-audi forum sesut bi tukaj nekaj vprašal,mogoče mi kdo zna pomagat.

Zanima me ali pašejo plastični pragovi od Polota na Golfa 3?Glede na to da paše kar nekaj delov od Polota na Golfa me zanima ali bi pasali tile pragovi v spodnjem linku na Golfa3, tri vratnega?
http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?id=61373#
Eden prag je poknjen in me zanima če bi lahko tele dal gor namesto orginalnih ki jih imam sedaj.

hvala za odgovor ali kakršnokoli pomoč.

lp
Zadnjič spremenil bunny01, dne To jan 24, 2006 1:52 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To jan 24, 2006 1:49 pm

bom bolj ali manj ugibal,ampak jst mislim da dolžina zih ne bo taprava.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Golden eye
Stalni uporabnik

Kraj: Notranjska

Napisal/-a Golden eye Sr jan 25, 2006 2:16 pm

zmer pa boš vidu!

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Sr jan 25, 2006 2:47 pm

pašejo!
Ampak od 5 vratnega polota! Govoriva seveda o modelu 6n!!!

(prodal sem jih tudi sam in sicer enmu z golfom trojko)
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Sr jan 25, 2006 6:12 pm

mal offtopic ampak, če še nis ugotovu ma take pragove pol slovenije gor?? ne, hvala sm raje brez. Za unh 5čukov raj avto natankej, pa boš mu več od tega(pa tukej je najbrž še štrihanje in homologo??)
lp

bunny01
Uporabnik

Kraj: Nazarje Zadrečka cesta 9

Napisal/-a bunny01 Sr jan 25, 2006 11:37 pm

AXioN je napisal/-a:mal offtopic ampak, če še nis ugotovu ma take pragove pol slovenije gor?? ne, hvala sm raje brez. Za unh 5čukov raj avto natankej, pa boš mu več od tega(pa tukej je najbrž še štrihanje in homologo??)
lp

Mah ne gre se za to ampak ker mi je orginal prag poknu bi ga moral zamenjat.Barvat ga pa ne mislim ker je črn.To da jih ma pol Slovenije me ne zanima,tukaj se sploh ne gre za nek styling itd...ampak samo za menjavo oziroma popravilo.Homologacija? :D yea right.

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Napisal/-a AXioN Če jan 26, 2006 8:02 pm

="bunny01
Mah ne gre se za to ampak ker mi je orginal prag poknu bi ga moral zamenjat.Barvat ga pa ne mislim ker je črn.To da jih ma pol Slovenije me ne zanima,tukaj se sploh ne gre za nek styling itd...ampak samo za menjavo oziroma popravilo.Homologacija? :D yea right.

Se opravičujem-spregledal tvoj prvi post.. :jao: Če zgoraj omenjene stvari niso odveč dj gor, sam mislm da ma fullback varianta?? je ista dolžina med variantom in med 5vratnim polotm?? z metrom si boš najbolj pomagal, tako kot je reku goldeneye!! (upam da bo pasal) :)
lp

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Če jan 26, 2006 10:24 pm

kakor jest vem mata 3 in 5 vratni polo isto medosno razdaljo se prav tud isto dolžino pragov ne vem zakaj more pol pasat od 5 vratnega modela

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Napisal/-a RKay Če jan 26, 2006 10:31 pm

Zato ker je trava zelena :P -joke
Poklič modela pa ga vpraš kok so dolgi (reč nj se mal z metrom pomatra), pa boš vidu.

Glede une izjave ''jih ma pol slovenije'', ja in, jst se glede tega nebi požru. pa če nism slep so kao M-style pragovi.

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Napisal/-a AXioN Če jan 26, 2006 10:41 pm

Rkay: oprost če sem se mal grdo izrazu, nism mislu, resno, word, je pa res da so ene najcenejših in prijetnih oblin, kar je posledično odločitev za nakup le-teh. :P
lp, brez zamere!

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Pe jan 27, 2006 9:43 am

AXioN je napisal/-a:
="bunny01

Se opravičujem-spregledal tvoj prvi post.. :jao: Če zgoraj omenjene stvari niso odveč dj gor, sam mislm da ma fullback varianta?? je ista dolžina med variantom in med 5vratnim polotm?? z metrom si boš najbolj pomagal, tako kot je reku goldeneye!! (upam da bo pasal) :)
lp

oki mogoče bo tole kej več pomagal:

od trovratnega polota 6n so mi bile premajhne, od 5 vratnega prav, isto smo sprobal na ibici 5-vratni (l.2001), kjer je isto kot pri men, tipson k sm mu prodal prage je imel golfa trojko in je rekel da pašejo gor. Sicer se zanašam na njegovo izjavo :P
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov