Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Nisde
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Zadni desni ležaj hyundai lanrta l. 99 1.8 top-k

Napisal/-a Nisde Po jan 30, 2006 6:07 pm

Zdravo! zanima me če kdo od vas ve za kakšen dober hyundajev servis ker je mojmu fotru šou zadn desn ležaj in brni k avion. Pa zanima me če kdo ve za kšn dobr hjundajev servis al pa kšnga dobrga mehankarja k ma avto že 100 k km pa še zmer ni biu narjen velik servis. V črnučah so rekl 120.000 za velik servis (avto ma klimo, abs...skratka top-k) + 35.000 za zadn desn ležaj. Zanima me če kdo ve a je to nategovanje al je to pač realna cena za velik servis k men se zdi to mal velik (za velik servis da daš več kot 15% vrednosti avta). Hvala za pomoč!

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Po jan 30, 2006 6:35 pm

cena je verjetno iz pooblaščenega servisa!
za pooblaščen servis je cena dokaj realna :? , če pa ti pooblaščen servis ni prioriteta pa zrihtaš za dosti manj denarja!!

zadnji ležaj je sigurno za 50% ali pa še več ceneje. če ga kupiš sam v kaki trgovini z rezervnimi deli in daš zamenjat kakemu loklanemu majstru...narejeno pa bo enako dobro ali pa kdaj celo bolje :?

doo
Nov uporabnik

Napisal/-a doo Po jan 30, 2006 8:32 pm

Ja zadnji ležaj original te bo kr stal tm mal čez trideset brez dela.Tud na moji lantri tul.
Spraševal sem tud po trgovinah z avto deli, če se da dobit neoriginal pa ga nisem dobu.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Re: Zadni desni ležaj hyundai lanrta l. 99 1.8 top-k

Napisal/-a sonček Po jan 30, 2006 8:54 pm

Nisde je napisal/-a:Zdravo! zanima me če kdo od vas ve za kakšen dober hyundajev servis ker je mojmu fotru šou zadn desn ležaj in brni k avion. Pa zanima me če kdo ve za kšn dobr hjundajev servis al pa kšnga dobrga mehankarja k ma avto že 100 k km pa še zmer ni biu narjen velik servis. V črnučah so rekl 120.000 za velik servis (avto ma klimo, abs...skratka top-k) + 35.000 za zadn desn ležaj. Zanima me če kdo ve a je to nategovanje al je to pač realna cena za velik servis k men se zdi to mal velik (za velik servis da daš več kot 15% vrednosti avta). Hvala za pomoč!

Na servisu je drago je pa res da ti dajo kao 1 leto garancije in je to prednost, če pa nimate in se vam zdi skoda dajet servisu gnar pa pelte k mehaniku,....
lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost