Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po jan 30, 2006 11:02 pm

jony je napisal/-a:kuker jst vem so ble petke tud 1.5 td

Se motiš...... ker sem pregledu cel net od a do ž kere motorje so vse mele...... nikjer zasledil niti u knjižici od avta jih ni......
Bencinci:
900cmm ( prvi motor)
1.0
1.1
1.2 )neka čudna mešanica 1.1 motorja z injection sistemom..... u bistvo mal neki čez 50 konjev..... so pa zlo redke)
1.4i in 1.4 navadn (1.4 energy so mele 19ke)
1.4 turbo
1.7
dizl pa 1.6 N/A (ne bom trdil da ne obstaja kaj druga..... ampak na celem netu mi ni uspel najd TD motorja u petki......)

Trijoadijo: Bi bil sicer vesel če bi men tko uspel zrihtat.... ampak zdej sem se že kr navadu..... pač trokira pa kadi.... sej itak sam prvih par obratov.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Po jan 30, 2006 11:34 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:@sonček:

Najprej povej za kateri avto se gre oz. za kak motor (kulk kubičn,al je navadn atmosferc,al je turbo).

Za šobe je tko...odvisn je kulk ma avto prevoženih z njimi.Moj jih je mel 225Kkm ko sem jih menju,pa je majst reku da so ble že bolj uboge.Strošek: Okroglih 20 jurjev za 4 vložke + 2 jurja za menjavo (ne moreš jih doma sam menjat,ker jih je po menjavi potrebno tut nastavt (pritisk),kar pa sam doma ne boš nikol prav naredu).

@Lisko:

Par dni nazaj sem enga forda TD-ja rešu.Je isto delalo tko kot pr tebi,pa sem grelne zamenjal in je zaenkrat situacija o.k.Dal sem pa Iskrine grelne (majo malenkost večji fi grelnega telesa).

LP!

Imam golf 2 dizla kilometrov ima 300k. Doma sicer nimam samo jaz golfa ampak imata še brata to se prav trije vse skup. Glede materiala se mi zdi da pridejo grelne nekje 10.000 sit,šobe pa 15000 sit,ker jih je brat menal. Kar se tiče pa zamenjave ne bo problema kajti imam 4 mehanike okol 1km premera. Tako da sedaj nimam več bencinarja in bom sedaj tud pogosto spraševal v primeru kakšnega nasveta.
Moram pa rečt da se v današnjem času splača dizla met in to ni kej več za povedat. Eni pravjo da bencinar ampak pri meni ne bom verjetno več kupil bencinarja bomo vidli....... to je vse bom pa še kej kdaj napisal drugič......
lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov