DrMr je napisal/-a:... novejši avti pa imajo minus privit, plus pa na zaskočko... kaj pa zdaj?
šmeks je napisal/-a:DrMr je napisal/-a:... novejši avti pa imajo minus privit, plus pa na zaskočko... kaj pa zdaj?
ja to je pa drugo ko je na zaskočko,tko da ne morš nardit stika. Ampak soso-v mobilček ima še oba privita,in neb blo fajn ko bi najprej plus odvijal da bi kam ob maso zadel ter se mal zabliskal.
Gricko je napisal/-a:ecu!!!
ok kako se resetira, je mogoče to narest doma, ali samo na servisu!
namreč nekaj sem sral po armaturki od punta (menjal žarnice, odklapljal konektorje, zraven pa sem imel kontakt(star letnik, pa od punce je
)in zgleda sem nekako vpisal napako za airbag, zato sedaj skoz sveti lučka!
![]()
aku sem že mel odklopljen več kot 20 min pa ni spremembe....torej?
tristan01 je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:ecu!!!
namreč nekaj sem sral po armaturki od punta (menjal žarnice, odklapljal konektorje, zraven pa sem imel kontakt(star letnik, pa od punce je
![]()
Mogoče pa sploh ni kriv ECU. Si morda premaknil ali odklopil Airbag? Morda samo kakšen konektor nima dobrega stika.
LP Tristan01
Gricko je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:ecu!!!
![]()
Mogoče pa sploh ni kriv ECU. Si morda premaknil ali odklopil Airbag? Morda samo kakšen konektor nima dobrega stika.
LP Tristan01
edino kar sem odklapljal je bil števc....da sem zamenjal žarnice v armaturi.....da sem lažje prišel zraven sem odklopil še dva konektorja iz števca....vse to pa sem (jaz b****) delal pod kontaktom, da sem videl kere lučke delajo in kere ne ( brez kontakta nič ne dela)...in verjetno sta tista dva (ali pa en) konektor nekako povezana z airbegom...ker sem ga izklopil pod napetostjo je verjetno vpisal napakoin sedaj lučka skoz gori!
PS: a punto ma pod sedežem kak konektor ? nisem nič gledal, samo dvomim da bi to bilo lahko to, ker se zic skoz premika naprej, nazaj, lučka pa se je prižgala šele po moji "intervenciji"
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov