ne motorja ne uničiš kar tako ... je pa športn filter malo bolj prepusten glede praha kot stock filter to pa drži.
na mojem avtu je šp. filter že cca. 1,5 leta pa ni panike
jaz sem ga imel na petki 2 leti in sem jo gonil do jaja pa ni bilo nic narobe..razen fergazer mi je sel 2x zaradi ene prepone pa ventile sem fental k sem jo skos pod nenormalno visokimi obrati vozil
Pustte originalno notr, ker tko je vedno najboljš, sej je savinjčan reku, da je mašina pol manjša brez originalnega filtra, verjetno ni tako velika škatla kar za brezveze. Sicer pa lahko potem kmalu vidiš, kakšne barve je kaj olje. Sploh pa športni filter je samo za čase otroške razposajenosti, drugače je pa itak brezveze, če že delate na zvoku pejte k remusu, ne pa da ko gas spustiš je ponovno ista pesem kot prej.
Nekateri merilci pretoka zraka so občutljivi na športne filtre ki so prepojeni z oljem. Torej crkne kvečjemu kakšen LMM ( ni pa nujno), ne pa da bi šel motor k vragu...
Drugače pa imaš temo o športnih filtrih...čeprav tudi tam, tako kot tukaj piše več kretenskega kot pa pametnega...
LOCKED
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
eni mamo ze tri leta sportnega gor pa ne zaradi zvoka in dela vse oky avti ki pa imajo velik elektronike in senzorjov pa jaz nebi dajal gor sportnega filtra!