Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
goldy24
Nov uporabnik

Kraj: zasavje, hrastnik

audi a4 tezava z gretjem

Napisal/-a goldy24 Ne feb 05, 2006 8:25 pm

zivjo.
Imam tezavo z gretjem v audiju a4 1.8, L96. Avto ima avtomatco klimo (ce ma kaksno vezo) ventilator dela zamenju sem filter kabine,termostat.... zanimivo je, da so vse cevi tople, tudi tise dve cevi, ki pridejo na pecko, vendar pa voda skozi pecko tece zelo malo (pojma nimam kolk bi sploh mogla). Je mogoce da je zabita, ceprav so cevi tople? No, uglavnem v avtu piha zelo mrzlo, niti malo mlacno, kaj sele toplo......... :( je lahko mogoce se kaj drugega, ma kdo podoben problem, ve kdo kaj vec o tem....

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Ne feb 05, 2006 8:32 pm

pomoje je vse skupaj samo zabito ;)
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Po feb 06, 2006 7:27 am

preveri same konzole temperature avtomatske klime na armaturni plošči smo imeli enak problem pri renault laguna 99 kje je tudi avtomastska klima pa je sla nastavitev elektronska!

Uporabniški avatar
skeey
Novinec

Napisal/-a skeey Po feb 06, 2006 8:10 am

Hmm ma kolkr vem jst sem popravu že ene par takih primeru. V nekaterih primerih pride pečka za gretje kabine zabita z vodnim kamnom, ali pa predlna stena med vstopno in izstopno vodo polomljena, tako da v bistvu voda niti ne gre skozi celotno pečko, ampak le po liniji najmanjšega odpora.
Edino možno popravilo, menjava pečke :lol: kar v večini primerov pomeni, odstranit celotno armaturo, če ima avto še klimo je potem še zajebancija z klimo, ker ne smeš odklopit da plin ne spišča. Sicer ene 2 dni po cca 6-8 ur dela, pa je menjano če si kdaj že kaj popravljal, drugače pa ti ne priporočam da se lotiš.

ajd

hermand
Novinec

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a hermand Po feb 06, 2006 8:40 pm

Probaj odklopiti cevi za vodo ki gredo na grelec kabine in probaj dati navadno cev iz vodovoda na dovodni priključek in boš videl če bo na drugi cevi kaj tekla voda ven.

Možno pa je da se ti je cev ki gre iz raztezne posode za antifriz na motor zabila, preveri to cev, ker sem imel podoben problem in je bila cev zabita.

Uporabniški avatar
goldy24
Nov uporabnik

Kraj: zasavje, hrastnik

Napisal/-a goldy24 To feb 07, 2006 6:46 pm

zivjo vsem. Moj audi sedaj greje kot zmesan, hvala za nasvete...........Aja, zabita je bila pecka. Se enkrat tnx...
bye bye

hajo
Nov uporabnik

Napisal/-a hajo So feb 11, 2006 7:41 pm

goldy24 je napisal/-a:zivjo vsem. Moj audi sedaj greje kot zmesan, hvala za nasvete...........Aja, zabita je bila pecka. Se enkrat tnx...
bye bye

Si lahko to zamenjal sam al si ga kam peljal? Pa še koliko te je stalo vse skupaj.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov