maki13 je napisal/-a:Lep pozdrav,zanima me vase mnenje glede menjave zgornjega kompleta tesnil.Avto mi je zadnje case spil skor cel liter olja na 1000km,pa tud svecke mi je zapacal(mehanik je reku da zarad povecane porabe olja).Vsi so 99% prepricani da so sli tefloni,eni pravjo batni obrocki,noben pa ne more 100% rect dokler ne odpre masine.Avto bom dal na servis,ker nocem da mi sred ceste zariba.zanima me kaj vse je v komletu zgornjih tesnil,ce bi se mi splacal se kej druzga zamenjat ko bo masina ze odprta,pa ce mi lahko priporocite ksnga domacga mehanika(iz lj+okolica)ker bi me na toyoti obral,pa kolk mislte da bi me prslo popravilo.Hvala!
avto je toyota starlet 1.3 *l93*
RedBull™ je napisal/-a:Kot izgleda,je videti,da ne veste da je za japonce bolj težko dobijo kopije rezervnih delov (razen seveda potrošnega materiala kot so filtri itd.). In verjemite da je problem dobiti komplet tesnil,po ugodnejši ceni. Menim pa,da bi se malce ceneje mogoče še dalo dobiti,ampak ne za več kot 8.000 sit!
Kaj vsebuje komplet tesnil za zgornji konec (po vsej verjetnosti tesnilo glave,tesnilo sesalnega ter izpušnega kolektorja,teflone,in morda še kako drobnarijo)
Svetujem ti,da vprašaš tudi tukaj http://ledina.si.eu.org/podljubelj/dovzan.htm
sonček je napisal/-a:cena kompleta je 28.000sit,kar niti ni velik
O to je pa velik pa sej dobiš že za ta dnar drug avto,hecam se seveda na pooblaščenem te bo prišlo, kar veliko več, kjer ti tudi dajo garancijo deli so orginalni.........pri "fušarjih" pa ne dobiš garancije niti niso orginalni deli, ma tak str avto je najboljš pelet enmu fušarju.......lp
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov