Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
OG_Blaz
Novinec

Kraj: Ok.Domžal

Razbito ogledalo!!STEKLAR

Napisal/-a OG_Blaz To feb 14, 2006 1:17 pm

Zivjo!
No jaz sem na svojem razbil ogledalo, in ga je bilo potrebno zamenjati.Novo pride ok. 7k.Ker pač najraje pridem skozi z najmanšimi stroški sem sel do steklarja in dal enega prešerna.Torej jurja namesto 7 in ogledalo je enako.
Torej ker pač take teme še nisem zasledil vam priporočam da ce ogledalo razbijete nesete samo plastiko ki je okoli ogledala(ogledalo je noter) in to je to.
Tko da mal delim izkusnje, da ne boste prevec placeval ;)
Aja pa pohvalim steklarstvo Rojs v Domžalah za dobro opravljeno delo.
Lp, Blaž
Neki je, dobr je, nč ni!!1

beno1
Nov uporabnik

Napisal/-a beno1 To feb 14, 2006 1:23 pm

To pa ne bo drzalo, avtomobilsko ogledalo je bolj kvalitetno (funkcijsko) saj je zakrivljeno in ti omogoca precej vecji kot pregleda nazaj. Ti povem iz prve roke.

7ksit pa niti ni toliko...

lp, B.

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden To feb 14, 2006 1:51 pm

tud men se zdi da je avtomobilsko ogledalo drugace kot navadno ogledalo. nevem ce si dobr naredu :?:

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To feb 14, 2006 5:13 pm

Ogledalo je lahko ogrevano ali pa takšno da je en delček odgledala malce lomljen (za boljšo preglednost) ali pa čisto navadno. In če je čisto navadno steklo (šipca) je veliko bolje dati steklarju jurja - dva,kot pa 6.000 sit ali več...
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso To feb 14, 2006 5:20 pm

No tudi to sem jaz nardil na prejsnjem avtu. Od zacetka je full nerodno, ko je sovoznikovo blo orginal , voznikovo pa navadno ogledalo. Zelo tezko se navadis , kr tisto original je le boljse ,drugacno oddaljenost ti kaze ,pa tudi vecje vidno polje je kot pri neorginal. Sam pol pa sem se ,kr navadil pa se zdaj ma drugi lastnik ,kr to navadno ogledalo gor. Bom rekel ,da se kr splaca! LP
AH NI NAM LAHKO!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov