Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

kompresor klime

Napisal/-a stealth Če feb 09, 2006 10:43 pm

Zanima me če kdo ve kje bi dobil kompresor klime ( Denso ) za Alfo 156 2.4 jtd letnik 97-00? V poštev pride tudi samo jermenica ( premer 16 cm ) a mora biti prav za 2.4 motor. Obnovljena je predraga, pa me zanima če se komu sanja kje bi jo dobil. V Italiji je na odpadih sploh ni...neverjetno pa tolk Alf je dol. Po Salomonu tut ni nič.
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če feb 09, 2006 11:49 pm

Kaj pa če jo nekomu daš zdrejat? Men so na renoju tud trdil da ne gre zdrejat druge ( u bistvu je iz dveh delov u sredin pa guma kao blažilec) no in nova je bla 35 jurjo ponaredka pa ni......
NA konc pa mi jo je drejar zdreju za dva pira...... služi že 3 leta....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Pe feb 10, 2006 8:49 pm

sej ma marea in lancia tud 2.4 motor ta bi pa že kakšna mogla bit na kakšnem odpadu kakšna sesuta sicer pa kontakteri firmo SILKO sam ne vem telefonske oni prodajajo rezervne dele za klime pa bi ti po tipu kompresorja mogoče tud najdl ker avto ma še tak kompresor gor da bi pol lažje rablenga isku

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Pe feb 17, 2006 7:30 pm

čare je napisal/-a:sej ma marea in lancia tud 2.4 motor ta bi pa že kakšna mogla bit na kakšnem odpadu kakšna sesuta sicer pa kontakteri firmo SILKO sam ne vem telefonske oni prodajajo rezervne dele za klime pa bi ti po tipu kompresorja mogoče tud najdl ker avto ma še tak kompresor gor da bi pol lažje rablenga isku

dobil končno...bil je pa 40.000 kar je še znosno :)
tnx
Dodge Stealth Twinturbo AWD
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov