zombi je napisal/-a:Podobne težave lahko povzroči že čisto majcena luknjica v ceveh...., preveri prvo cevi.
in točno to je bilo narobe. preglej mal te cevi okrog tirbince pa če ni to krivo je vsekakor LMM
zombi je napisal/-a:Podobne težave lahko povzroči že čisto majcena luknjica v ceveh...., preveri prvo cevi.
Bohl je napisal/-a:Hja evo peljal na servis (danes mi ga servisirajo..poleg čiščenja lopatic turbine še redni servis)...........Napaka ni bila v LMM senzorju
apmak pri polnjenju turbine. Turbino je polnilo pri višjih obratih tja do 2.4-2.5 Bara (priklopil na računalnik). Normalno je tja do 1 Bara. Tko, da je to po besedah g. Jakšeta (avtoservis Jakše-VIKRČE) kar pogost pojav pri teh mašinah. Sicer pa se spuca lopatice od turbine (3-4 ure dela) in je zadeva rešena. Tko, da v bodoče če bo imel še kdaj kdo podobne probleme tukaj lahko najde kakšen nasvet oz. odgovor.
![]()
p.s.: Ko grem po avto vam povem koliko sem dal za delo + redni servis!
Pa še 1x hvala vsem za nasvete in pomoč!
Bohl je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:Elektro je napisal/-a:99% je zanič LMM senzor.... serijska napaka TDI-jev.
Fotr je imel identicni problem na identicnem avtu.
Avto dela potem pa kar na enkrat drasticen padec moci. Ugasnil, malo pocakal, potem pa je spet delal nekaj casa ..
Na servisu so zamenjali LMM in od takrat dela BP ..
LP, Klemen
Aha...no verjetn bo to to (Klemen..a mogoče veš koliko je Fotr plaču za to popravilo in kje?...tko čez palc rečeno![]()
)...NO najprejh iskrena HVALA vsem za pojanila in nasvete!
Bohl je napisal/-a:Točno to sem ti jaz reko, da preveri tlak turbine, ker ni nujno da je vedno LMM hin.
Poročaj pol čim hitreje če se je zadeva uredila in kolko te je prišlo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov