Nasveti in napotki ter povpraševanja...

_Diablo_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Diablo_ Ne jan 29, 2006 3:16 pm

YugoGTI je napisal/-a:To je bil kompleten servis (olje, filter, bremze, dihtenga pokrova motorja), pa je blo sam 40k. Tok da sam za preluftat verjetn ni drago. Če ti je šla pa dihtenga na glavi bo pa okol 50k.

AHA...dankesn, tok da prblizno vem aves ;) :pivo

AS_
Novinec

Kraj: Vas na Gorenjskem:)

Napisal/-a AS_ Ne jan 29, 2006 5:32 pm

ja to se pr men tud pr nubiri dogaja..samo je antifriza dovolj in ga ne zmanjkuje?!

lp AS_
GTi rocks?!

_Diablo_
Novinec

Napisal/-a _Diablo_ Ne jan 29, 2006 5:49 pm

YugoGTI je napisal/-a:To je bil kompleten servis (olje, filter, bremze, dihtenga pokrova motorja), pa je blo sam 40k. Tok da sam za preluftat verjetn ni drago. Če ti je šla pa dihtenga na glavi bo pa okol 50k.

aaaa..thx for info :P :P

_Diablo_
Novinec

VESELE NOVIČKE!!

Napisal/-a _Diablo_ Pe feb 10, 2006 6:00 pm

Torej tole tezavico z vodo sem zrihtu in seveda z vašo pomočjo. Na sopotnikovi armaturi se je slisal zrak in ne voda (kljub temu da je blo tako zlubodranje kot voda). Zadeve sem se lotil takole. Ko je bila masina zelo vroča sem odprl vijak na kilerju (jaz imam samo enega, nekateri majo baje 2) in ven je sel zrak in nekaj tekocine, nato sem odpru posodo (kjer se naliva antifriz) in spustil zrak se tam ven ( se pravi pri vroci masini) ko sem to napravil 2x je bil ucinek, ampak cisto majhen, zdaj ko sem to napravil se 2x-3x ni slisati popolnoma nic tako da sem zelo zadoovljen saj sem imel to kar nekaj mesecev, se enkrat hvala vsem pa se slismo oz vidmo Lp ;) ;)

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Pe feb 17, 2006 7:38 am

No fajn da si rešu problem. Sem se js zdejle tud namuču en mal da sem vso debato o tvojem problemu prebral :D . Se je na žalost tud pr mojmu bravotu pojavu čist isti problem glede pretakanja. Tak da mam zdej očitno rešitev :P . Sm zanima me pa neki k si reku da si odršaufu deklc od kilerja pr zlo vroči mašini, a ne začne pol voda ful ven špricat k je zadeva vroča, pa me skrbi da se neb popeku z kropom.
Ajdi, uživajta u vožnji :-P

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Pe feb 17, 2006 7:49 am

Blazne cene vi ven mecete :shock:

Pa dejmo po vrsti:
- Ogrevanje avta (pecka) je vezana na obtok vode.
- Naredi kar so ti rekli, odzraci sistem
- Preverjaj nivo hladilne tekocine (antizmrzovalo)
- Ce ti voda zginja brez vidnih sledi lahko pomeni samo eno: v notranjost motorja
- Za kej vec pa bo Fiat Forum res pravi naslov

LP, Klemen

PS: Trije kolegi, 24k za set dihtung, 10k za vijake glave in smo nardil zadevo .. odkud vam 100K+ cene?
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

_Diablo_
Novinec

Napisal/-a _Diablo_ So feb 18, 2006 1:11 pm

Nu-NRG je napisal/-a:Blazne cene vi ven mecete :shock:

Pa dejmo po vrsti:
- Ogrevanje avta (pecka) je vezana na obtok vode.
- Naredi kar so ti rekli, odzraci sistem
- Preverjaj nivo hladilne tekocine (antizmrzovalo)
- Ce ti voda zginja brez vidnih sledi lahko pomeni samo eno: v notranjost motorja
- Za kej vec pa bo Fiat Forum res pravi naslov

LP, Klemen

PS: Trije kolegi, 24k za set dihtung, 10k za vijake glave in smo nardil zadevo .. odkud vam 100K+ cene?
Ja lej tko so rekli na fiat forumu da pac toliko pride...tudi meni se je zdelo veliko ampak kaj nej :P No ce mi bo treba kaj zamenat nate racunam k pravis da je to tkole poceni :P Ajde 8)

_Diablo_
Novinec

Napisal/-a _Diablo_ So feb 18, 2006 1:14 pm

pinny je napisal/-a:No fajn da si rešu problem. Sem se js zdejle tud namuču en mal da sem vso debato o tvojem problemu prebral :D . Se je na žalost tud pr mojmu bravotu pojavu čist isti problem glede pretakanja. Tak da mam zdej očitno rešitev :P . Sm zanima me pa neki k si reku da si odršaufu deklc od kilerja pr zlo vroči mašini, a ne začne pol voda ful ven špricat k je zadeva vroča, pa me skrbi da se neb popeku z kropom.
Ajdi, uživajta u vožnji :-P

Zivjo...lej tkole je...ene rokavice si dej za usaki slucaj gor in potem cisto pocasi odšraufuješ...potem pa bo cist mal tekl pa delal psss in potem ga cist do konca das vn in notr in ponovis drugic ko bo topla masina se na kilerju un pokrovcek in to je to..veliko sreče, če te bo pa kaj zanimal pa piš privat ;) :P 8) Lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov