mik je napisal/-a:Kaj se vžigalni kabli tudi menjavajo na tolk in tolk časa? Kolk pa to stane?
Mislim da nima platin ta avto. Pri Yugecu vem da so platine ble kr v kapi. Sam pr Ponyu jih pa mislim da ni.
mik je napisal/-a:
Spomnil sem se tudi, da mi je takrat ko sem pral mašino, pa ko sem jo prižgal, je iskra kar iz sredi kabla skakala na maso mašine. Pa ni blo nikjer kaj počeno al pa kaj. Sam to je delalo sam takrat, ko sem pral mašino. Zdaj je vse ok. Drgač sem par ljudi vprašal, če bi blo kaj narobe, so rekli da to je tak normalno.
Pomoje še vseeno mislim da niso kabli. Ne vem. Mogoče pa.
BBoss je napisal/-a:. Pri svečkah je zelo važno, da iz navodil za uporabo avtomobila prebereš pravilni razmak, ki ga more imeti anoda ("lulček" na svečki) in ga temu primerno nastaviš. Premajhen ali prevelik razmak močno vplivata na previlno delovanje motorja. Govorim iz lastnih izkušenj, ker preden sem ugotovil, da imam za 0,2 mm prevelik razmak na svečkah sem skoraj zamenjal pol motorja
ops:
BBoss je napisal/-a:. Pri svečkah je zelo važno, da iz navodil za uporabo avtomobila prebereš pravilni razmak, ki ga more imeti anoda ("lulček" na svečki) in ga temu primerno nastaviš. Premajhen ali prevelik razmak močno vplivata na previlno delovanje motorja. Govorim iz lastnih izkušenj, ker preden sem ugotovil, da imam za 0,2 mm prevelik razmak na svečkah sem skoraj zamenjal pol motorja
ops:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov