Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
bridgestone
Novinec

mini poškodbe pleha (vakumsko popravilo)...

Napisal/-a bridgestone To feb 21, 2006 5:53 pm

dons ker je bilo bolj toplo so mi iz strehe pred neko hišo v ljubljani na vozilo prileteli večji kosi ledu. en na streho (ni vdrtin), en na šipo (rahla poškodba - odrgnjeno steklo), ter dva kosa na havbo kjer je vdrtina pleha in lak je odrgnjen do cinka(pocinkana karoserija).

sm se oglasu pri štojsu na dolgem mostu pa mi je rekel da on vakumske tehnologije ne uporablja in da mi loh samo poklepa, pokita in pobarva. jaz pa barvat nočem dat ker so poškodovane minimalne površine laka (kot od malo večjega kamenčka), motijo pa me udrtine na plehu, ki se kar dobto vidijo.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr feb 22, 2006 7:02 am

Pa si mogoče poklical policijo in bi naredili zapisnik. Lastnik ali vzdrževalec tiste hiše bo moral odgovarjat zato, ker tega ni preprečil. Mislim, da lahko celo tožiš upravnika stavbe za vse poškodbe na avtu.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
pery
Stalni uporabnik

Kraj: cerknica

Napisal/-a pery Sr feb 22, 2006 8:34 am

nebivedu ti je lepo povedu kaj bi lahko storil in pri tem pršu brezplačno skozi,če bi pa to vakumsko popravlju pa se mau pozanimi za cene na http://www.fixandsave.com .mislim da je pa to v Logatcu če se ne motim :roll:
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
zombi
Novinec

Napisal/-a zombi Sr feb 22, 2006 9:02 am

pery je napisal/-a:nebivedu ti je lepo povedu kaj bi lahko storil in pri tem pršu brezplačno skozi,če bi pa to vakumsko popravlju pa se mau pozanimi za cene na http://www.fixandsave.com .mislim da je pa to v Logatcu če se ne motim :roll:

Lahko bi že nehal sanjat o vakumski tehniki, ker gre za take podolgovate palčke kot neki mini majzlčki in s precej izkušenj in znanja se da to popravit, če lahko iz notranje strani pride zraven.

Fix&save so iz Logatca, drugače pa večinoma delajo v Hodelmayer, drugače pa obstaja še 2 ali 3 firme, ki izhajajo iz Hodelmayerja in domujejo V Logatcu in Cerknici.
<FyreDaug> fuckin ricers
<FyreDaug> civics are like tampons, every pussy has one

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Sr feb 22, 2006 9:03 am

nebivedu je napisal/-a:Pa si mogoče poklical policijo in bi naredili zapisnik. Lastnik ali vzdrževalec tiste hiše bo moral odgovarjat zato, ker tega ni preprečil. Mislim, da lahko celo tožiš upravnika stavbe za vse poškodbe na avtu.

sploh če je nepravilno parkiral....kar je 90%možnosti v lj :P

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jurchi Sr feb 22, 2006 10:14 am

jest mam tut od ljubljanskih parkirišč na vratih in boku kar nekaj "lepih" udrtinic.....pa me zanima npr. Toča(hacin) in pa Holdmayr itd. .....a ti modeli zaračunavajo na število udrtin al kako?

Pa če mi kdo lahko pove kolk se kej gibajo cena za tri manjše udrtine...največja je premera 3 cm?....tam pravjo, da je to čist odvisno itd.

Uporabniški avatar
bridgestone
Novinec

Napisal/-a bridgestone Sr feb 22, 2006 1:01 pm

nebivedu je napisal/-a:Pa si mogoče poklical policijo in bi naredili zapisnik. Lastnik ali vzdrževalec tiste hiše bo moral odgovarjat zato, ker tega ni preprečil. Mislim, da lahko celo tožiš upravnika stavbe za vse poškodbe na avtu.

spodaj sploh ne bi smel parkirat ker je zasebna lastnina, poleg tega pa nimam časa se tožart, to je področje civilne tožbe, čakalna vrsta je preko 6 mesecev in potrebno je v naprej plačati cca 200.000 sit.
za 50.000 sit ti pa vsak majster poklepa in polakira celo havbo.

Uporabniški avatar
bridgestone
Novinec

Napisal/-a bridgestone Sr feb 22, 2006 1:09 pm

zdej pri meni je problem ker sem danes gledal in so vdrtine točno tam kjer je spodaj ojačitvena konstrukcija havbe križni X. tako da očitno pol tega sploh ni možno popraviti, razen če se kita (kar ni nikoli dobro ker se debela plast kita rada lušči), ali da mi odreze ojačitvene palice stran poklepa in prilima nazaj, kar pa bi bilo verjetno cenej dobit rabljeno havbo in jo poštrihat.

samo zakaj pol po forumih berem o vakum tehniki in tehniki lepljenja, (seveda tudi sam ne verjamem da to obstaja ker je fizikalno neizvedljivo), če to ne obstaja.

kaj pa firma toča d.o.o. iz škofljice, oziroma andrej iz notranjih goric, ki je delal pri tem podjetju pa to sedaj sam opravlja doma. ste mogoče že slišali zanju?
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov