tomi je napisal/-a:ali si se zmotil ali pa ima avto 137000 km prevoženih, ker diske ne moreš izrabiti v 37000 km, ploščice bi pa tudi morale biti še v redu oz. pri meni so prve držale 80000 km se je vglavem vozila punca, druge mi pa držijo že 60000 km pa bodo za zamenjat
mislim, da bi se moral malo prepričati glede kilometrov, ki jih ima avto
mistral1 je napisal/-a:Živjo,
pred enim tednom sem kupil omenjeni avto in mi sedaj cuka oz. kot bi ga nekaj bremzalo, trese (vibracije niso hitre, ampak kot bi se vozil po jajcu.) med 1800 in 2000 obrati, drugače je vse ok. servis je bil narejen (olje, oljni in naftni filter), zamenjati je potrebno le še zračni filter. avto ima 37k km.
jutri peljem zamenjati še diske in ploščice ker so čisto zanič???
kdo mogoče ve zakaj bi lahko cukal oz. tresel
mistral1 je napisal/-a:tester je pokazal ene par napak, vendar so jih izbrisali in je sedaj ok.
nima več napak!
ni zmrznla nafta, ker je bil servis narejen včeraj pa ni nič boljše.
mistral1 je napisal/-a:zdaj živim blizu polzele.
ne z avtom še ni vredu in ga peljem v petek na veit da ga oreng pregledajo.
glede napak, rekli so da so jih izbrisali in še enkrat pregledali z testerjem in da napak ni bilo več?
tomi je napisal/-a:ali si se zmotil ali pa ima avto 137000 km prevoženih, ker diske ne moreš izrabiti v 37000 km, ploščice bi pa tudi morale biti še v redu oz. pri meni so prve držale 80000 km se je vglavem vozila punca, druge mi pa držijo že 60000 km pa bodo za zamenjat
mislim, da bi se moral malo prepričati glede kilometrov, ki jih ima avto
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov