Neo32 je napisal/-a:elektro shemo bos tezko najdu, sploh pa za tak model
sploh pa ne vem v cem je tak problem, zs prklopt radijo rabs staln plus pa kontakt plus pa maso in to je to. Zvocnike pa poisces z 1,5V baterijo. za to ne rabis nobene sheme
vzames lucko in pogledas ker kabel je ker in zadevo priklopis, vse ostale pa izoliras z bozirko da ne pride do stika, ce si vesc bos to znal poiskat, ker vtikanje iso konektorja v radijo zna vsak mulc
lp
martk je napisal/-a:Neo32 je napisal/-a:elektro shemo bos tezko najdu, sploh pa za tak model
sploh pa ne vem v cem je tak problem, zs prklopt radijo rabs staln plus pa kontakt plus pa maso in to je to. Zvocnike pa poisces z 1,5V baterijo. za to ne rabis nobene sheme
vzames lucko in pogledas ker kabel je ker in zadevo priklopis, vse ostale pa izoliras z bozirko da ne pride do stika, ce si vesc bos to znal poiskat, ker vtikanje iso konektorja v radijo zna vsak mulc
lp
Men ni problem potegnit magari direkt iz accu plus pa minus, jaz bi rad spet vzpostavil normalno stanje, ne tako kot nekateri, ki ne vedo, kaj pomenijo barve, pa nardijo SRANJE! Pač, tip je kupil iso konektor in jaz bi ga rad nazaj povezal tako kot naj bi bil, ko je bil avto kupljen. Pa tam šrli enih 10 kablov ven??
AS_ je napisal/-a:a pa z to baterijo nc ne poskodujes zvocnikov?
martk je napisal/-a:napajalni del jaz rabim. So pa v tistem odstriženem šopu take čudne barve, da... vse prej kot črna rdeča pa rumena. Je pa teh žic malo morje.
svadreb je napisal/-a:Neo 32 je tako lepo razložil, da bi vsak, ki še nikoli ni vezal AR znal to naredit. Kar drži se teh navodil, pa boš sigurno prav naredil.
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov