Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Nikson
Nov uporabnik

Alarm gt

Napisal/-a Nikson Ne mar 05, 2006 1:53 pm

Ali ima kdo načrt od modula alarma oziroma notranji načrt(gt-25),bi zelo lepo prosil,kajti če ne dobim bom moral menjati cel alarmni sistem zaradi majhne napake,prosim.

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso Ne mar 05, 2006 2:35 pm

Nekje je bila ena tema v kateri sem sam spraseval za poplnoma enak alarm. Tudi sam sem nekaj casa iskal nacrt ,sem hotel izklopit piskanje pri zaklepanju pol pa je nekdo na forumu dal stevilko od ene firme v LJ ,kamor sem tudi poklical .
Oglasil se je neverjetno prijazen mozakar ,mi rekel naj poklicem cez 15 min. da poisce nacrt in mi kar po telefonu povedal kateri upor naj odlotam in zdaj ni vec nadleznega piskanja.
Zato ti svetujem ,da malo uporabis iskalnik poisces temo ,ki je naslov nekaj podobnega
temu Alarm GT 25, ceprav se cist tocno ne spomnim ,poglej stevilko in poklici pa prosi za pomoc. Ce naletis na isto osebo kot jaz potem sem 100% ,da se bo kaj dalo uredit.

Evo sem ti nasel. tu poklici pa se zmeni
GT Alarmi
VELEPRODAJA, SERVIS IN MONTAŽA
Tbilisijska 89, 1000 Ljubljana
tel.: +386 (01) 423 35 40
fax.: +386 (01) 423 51 67
delovni čas od pon. - pet.: od 8.00 do 16.00
elektronska pošta: info@stal-el.si ; servis@stal-el.si LP
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
icely_slo
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a icely_slo Ne mar 05, 2006 2:44 pm

Zdravo!

Pojdi v Stal. Oni so uvozniki in so na vicu (ena ulca naprej od interspara). Sam sem dobil enega rabljenega, sem sel tja, kjer so mi dali navodila in mi ga tudi sprobali (beri: brezplacno). Sem zelo zadovoljen z njimi.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: joztom in 3 gostov