Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
DonFilipo
Novinec

Kraj: 18S; 172W - najdi na karti

Napisal/-a DonFilipo Po mar 27, 2006 2:49 pm

zip je napisal/-a:To nevem ce je biv cipan imev pa je prevozenih 280 tisoc km tko da se mi ne sanja kako in kaj.a ve kdo za ksn ugoden motor.lp

pr moji mazdi sm na 280kkm drugic zamenjal svecke, in se naprej avto dela kot svicarska urica. povej kolegu naj kupi japonca.
--= Hasta La Vista Don =---

Impreza STi 330 SE
440i
R1200 RT

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Po mar 27, 2006 4:58 pm

DonFilipo je napisal/-a:pr moji mazdi sm na 280kkm drugic zamenjal svecke, in se naprej avto dela kot svicarska urica. povej kolegu naj kupi japonca.

Prosim, da se takih komentarjev vzdržišs. Povej ali vprašaj kaj s temo povezanega, ne začni pa pljuvati po drugih znamkah in poveličevati svoje. Iz tega nastane samo prepiranje, tema zajadra v tretjo smer, poleg tega imamo pa vsi svoje razloge za nakup določenega avtomobila določene znamke. Japonci so lahko vsemogočni za nekatere, za druge pač ne. Enako nemci, italijani, francozi, korejci, američani, ...
Slika

zip
Nov uporabnik

Napisal/-a zip Po mar 27, 2006 5:27 pm

Passat je letnik 97

atko
Nov uporabnik

Kraj: mb

Napisal/-a atko Po mar 27, 2006 6:21 pm

Kater motor??
ALH,AFN,AGR??

Uporabniški avatar
DonFilipo
Novinec

Napisal/-a DonFilipo Po mar 27, 2006 6:33 pm

Mate je napisal/-a:
DonFilipo je napisal/-a:pr moji mazdi sm na 280kkm drugic zamenjal svecke, in se naprej avto dela kot svicarska urica. povej kolegu naj kupi japonca.

Prosim, da se takih komentarjev vzdržišs. Povej ali vprašaj kaj s temo povezanega, ne začni pa pljuvati po drugih znamkah in poveličevati svoje. Iz tega nastane samo prepiranje, tema zajadra v tretjo smer, poleg tega imamo pa vsi svoje razloge za nakup določenega avtomobila določene znamke. Japonci so lahko vsemogočni za nekatere, za druge pač ne. Enako nemci, italijani, francozi, korejci, američani, ...

Sej se drzim teme. Samo hocem pomagati kolegu od ZIPa in mu svetujem nakup drugega avta, ne pa popravljanje. :D

Itak je debata o tako razfu*anem motorju brezpredmetna!

Pa se to; japonci so res vsemogocni, tisti ki tako ne razmisljajo, pa nimajo pojma o avtih - zal so tudi taki na forumu .

pa lep dan :)

OFF TOPIC CLOSED!

Impreza STi 330 SE
440i
R1200 RT

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Po mar 27, 2006 9:46 pm

Mate je napisal/-a:

@DonFilipo ima point. Pa tudi nikjer ni pljuval po drugih znamkah in nič takega ni povedal, le lastno izkušnjo. Samo kako tipično je to na tem forumu, ko če samo nekaj dobrega rečeš o japoncih pa magar je to resnično dejstvo (npr. ADAC poročilo,...) ali pa lastna izkušnja, se takoj najdejo užaljeni lastniki (evropskih) znamk, jasno volkswagna v tem primeru, ki ne upajo resničnim dejstvom pogledat v oči... :roll: Nevem, meni se pa zdi dobro o tem diskutirat (dokler je debata na nekem nivoju), da folk pove take in drugačne izkušnje, saj temu je forum tudi namenjen (sorry še za moj offtopic, ampak nisem se mogu zadržat...).
Antiznačkar po prepričanju

zip
Nov uporabnik

Napisal/-a zip To mar 28, 2006 1:13 am

dobr,dobr fantje sej ni to moj avto, ampak od prjatla.Moj je drgac bmw, dela kot urca!Drgac pa vsem hvala za pomoc in nasvete res zelo prav pridejo!Smo tukaj, da si pomagamo in svetujemo a ne! :D

Uporabniški avatar
DonFilipo
Novinec

Napisal/-a DonFilipo To mar 28, 2006 7:56 am

@Polo78 in @zip - tocno tako & thnx

nadaljujemo z passatom...

Impreza STi 330 SE
440i
R1200 RT

Uporabniški avatar
Biskvitek
Stalni uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Biskvitek To mar 28, 2006 8:41 am

tud sam dvomim da je prišlo do tega zaradi čipanja, prej je bila kakšna mehanska napaka, kakšen dročnik alik pa kaj podobnega, zelo možno pa je da je do tega prišlo zaradi mrzlega tiščanja (neogreto olje)..........
Slika

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 To mar 28, 2006 8:45 am

Moje mnenje je to da je imel avto veliko več km kot 280, tako je moje mnenje, razen če je prvi lastnik in ve kako je bilo z avtom LP
Subaru Legacy 2.0 AWD 1998, Mazda Premacy 1.8 l.2000, Ford Fiesta MK1 1979

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To mar 28, 2006 5:38 pm

DonFilipo je napisal/-a:
Pa se to; japonci so res vsemogocni, tisti ki tako ne razmisljajo, pa nimajo pojma o avtih - zal so tudi taki na forumu .

Se dobro da obstajamo taki ki ne razmisljamo isto :D
Pa v prihodnje ne zali ostalih uporabnikov ker bos dobo upozorilo.
lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov