Firediver je napisal/-a:..predvsem pa pazit, ker je ferosan zelo jedka snov..Za podvozje zaščitit pa obstaja barva v spreju - ko se strdi, postane podobna katranu..se mi zdi da je car body 2005, je pa 500g sprej zadošča za komplet podvozje (en sloj)..stane pa nekaj čez čuka, pa še barvaš lahko čez njega
Firediver je napisal/-a:No saj, jaz sem najprej zdrgnil z jekleno krtačo, potle ferosan, krtača, ferosan..potle pa sem pleh razmastil in v dveh slojih našprical ta sprej gor..ni dinitrol ampak sprej z oznako car body 2005..slike pa nimam od tega spreja, tud firme se ne spomnim..je pa na naftni osnovi, tako da je, ko se posuši, kot en elastičen katran.
nebivedu je napisal/-a:Firediver je napisal/-a:No saj, jaz sem najprej zdrgnil z jekleno krtačo, potle ferosan, krtača, ferosan..potle pa sem pleh razmastil in v dveh slojih našprical ta sprej gor..ni dinitrol ampak sprej z oznako car body 2005..slike pa nimam od tega spreja, tud firme se ne spomnim..je pa na naftni osnovi, tako da je, ko se posuši, kot en elastičen katran.
Probaj enkrat gumo v spreju. Imajo jo celo v različnih barvah. Zanimiva zadeva.
GTA lover je napisal/-a:Firediver je napisal/-a:..predvsem pa pazit, ker je ferosan zelo jedka snov..Za podvozje zaščitit pa obstaja barva v spreju - ko se strdi, postane podobna katranu..se mi zdi da je car body 2005, je pa 500g sprej zadošča za komplet podvozje (en sloj)..stane pa nekaj čez čuka, pa še barvaš lahko čez njega
Kje pa bi se dobil ta sprej??
AS_ je napisal/-a:Hmm..jest mam pa tko prerite pragove, da želez že dol odpada in vidim že par lukenj. Tega se z dratpiršno ne da odpraviti kajne?![]()
Slišal sem, da je to treba pošvasati..kako to naredim, ce imam "slucajno" doma en kup železa od školjke istega avtomobila in švasaparat?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov