Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
immortal
Novinec

Kraj: cerknica

Xsara odprtost mašine

Napisal/-a immortal Po apr 10, 2006 8:46 am

Pozdravljeni

sem novopečeni lastnik citroena xsara 1.6 letni 99. Zanima me če kdo ve ali pride pri spodnjem delu motorja kakšna plastika ali pleh, ker zdaj zgleda mašina nenormalno odprta in vidš lep kos asfalta če odpreš haubo. Opazil sem da ko se vozim po avtocesti se zrak začne vrtinčit pod pokrovom motorja in čutim nekašne sunke med vožno. Zdaj me pač zanima če kdo ve ali mi kaj spodaj manjka ali je pač tako original narejeno. Ker če je original tako narejno pol si bom omislil kakšn homemade plastiko al pleh za zaprtje motornega prostora.

Hvala za odgovore
Hellig Usvart

XSARA Hdi
Nov uporabnik

Re: Xsara odprtost mašine

Napisal/-a XSARA Hdi Po apr 10, 2006 11:27 am

immortal je napisal/-a:Pozdravljeni

sem novopečeni lastnik citroena xsara 1.6 letni 99. Zanima me če kdo ve ali pride pri spodnjem delu motorja kakšna plastika ali pleh, ker zdaj zgleda mašina nenormalno odprta in vidš lep kos asfalta če odpreš haubo. Opazil sem da ko se vozim po avtocesti se zrak začne vrtinčit pod pokrovom motorja in čutim nekašne sunke med vožno. Zdaj me pač zanima če kdo ve ali mi kaj spodaj manjka ali je pač tako original narejeno. Ker če je original tako narejno pol si bom omislil kakšn homemade plastiko al pleh za zaprtje motornega prostora.

Hvala za odgovore

pri mojem je zaprto, se ne vidi asfalta ;)

Uporabniški avatar
momo
Novinec

Kraj: SAVINJDSA DOLINA

Napisal/-a momo Po apr 10, 2006 12:37 pm

Ja Xara Hdi tvoja ima zaprto ker je dizel vsi dizli majo plastiko spodi pri bencinerjih pa te plastike ni saj tko je pri ostalih znamkah razen če je pr citroenu drugače pa mislim da je povsot tako popravte me če se motim...
Audi.... zakon!

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Po apr 10, 2006 4:59 pm

prve xsare bencinarce niso mele nič pa tisti sunki ti sigurno ne prhajajo izpod mašine
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 10 gostov