Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne apr 23, 2006 1:02 am

lexuss je napisal/-a:haha en bl pametn k tadrug
kokr se men dozdeva so te turbine kokr jo autor tega naslova prkazuje da gre za tuning zadevo, pač turbo polnilnik, in najlažja rešiteu je da vržeš to vn daš krajši jermen in zadeva rešena, to ti seveda nrdi mehanik, č že sam to nisi, v prčakovanju na odziu na moj post pa sam še to da ne mi otresat in prodajat bučk

Ti pa imaš ideje za popizdit!

Pa kje spiš da te ne ukradejo?

A sem sam jest tuki gor takšn ki pravi da so turbine gnane z izpušnimi plini in Ne z jermenom.Jermen tuki nima nobene veze. :roll:

Pa glede prodajanja bučk...izvoli...pojt na tržnco pa jih prodajaj starim mamcam :P :har

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
slovenskisin
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a slovenskisin Ne apr 23, 2006 1:21 am

Tisti post je bil najbrž mišlen kot zajebancija ;) turbina jasno, da ni mišljena kot tuning zadeva, ker avto brez nje ne gre nikamot...naš clio je z uničeno turbino po ravnini dosegel 60km/h, tako da tud če se jo da nekako stran....je avto neuporaben.
Slika

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 Ne apr 23, 2006 1:50 am

Odvisno zakaj te bivši lastnik ignorira, lahko pa da ni nič kriv in gre vsekakor za zmatran materijal :? Kakor gledam te avte kako jih eni vozijo ni čudno da gred k vragu kljub temu da je katerekoli firme :!: Kriv na celi črti bi bil lahko če mene vprašaš v kolikor so fantje kaj sami šraufali in naredili v smislu, za 1 teden pa bo).
Zdej 50% cene je verjetno še vseeno kar nekaj (Laguna je okrog 450k turbina kajne), za megana ne vem s tem da obnova pride 70k in če je narejeno kot je treba morda ni slaba odločitev :roll:
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov