Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Kako bi najlažje odstranil praske?

Napisal/-a MANDZO Ne apr 30, 2006 1:47 pm

Neki nepridipravi so mi popraskali avto v nulo(ali pa samo nesposobneži za volanom :D) pa me zanima kako bi odstranil te praske...najlažje

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 Ne apr 30, 2006 2:09 pm

Če niso pregloboke jih spoliraj, če ne drugače mislim da je edina rešitev avtoličar in kar dosti dela saj morajo ponavadi zbrusiti še večji del okrog praske, jo pokitati in nato poličati celotno površino okrog praske

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO Ne apr 30, 2006 2:22 pm

subi92 je napisal/-a:Če niso pregloboke jih spoliraj, če ne drugače mislim da je edina rešitev avtoličar in kar dosti dela saj morajo ponavadi zbrusiti še večji del okrog praske, jo pokitati in nato poličati celotno površino okrog praske

in kok je kj cena tega?

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 Ne apr 30, 2006 2:33 pm

Ja štrihanje je drago kot žafran, pomojem da pod 25.000/ kvadratni meter, da bo dobro narejeno. In koliko imaš popraskano ali morda kaka slika... a čeb meu zavarovan parkir plac bi se ti to štelo :?:

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO Ne apr 30, 2006 2:42 pm

popraskan mam na obeh straneh nad zadnjo gumo(tm okol), pa na sprednjemu odbijaču,na vrath kokr da bi mi nekdo namerno s ključem popraskov.Nimam nobene slike...ja blo bi fajn ce bi meu zavarovan park plac, pol bi vrjetn meu to pokrit sam k nimam :(
bom najprej probou s polir pasto če pa nau šlo dol pol pa kr najbol da grem kr k ličarju 8)
Tnx an

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Ne apr 30, 2006 3:03 pm

Tud če bi mel zavarovan parkplac se ti praske s ključem ne bi krile iz tega naslova ampak iz polnega kaska, kar pomeni znižanje bonifikacije in plačilo odbitne franšize. zavarovalnice vedno izvlečejo svoje :evil:

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO Ne apr 30, 2006 3:33 pm

maniaxxx je napisal/-a:Tud če bi mel zavarovan parkplac se ti praske s ključem ne bi krile iz tega naslova ampak iz polnega kaska, kar pomeni znižanje bonifikacije in plačilo odbitne franšize. zavarovalnice vedno izvlečejo svoje :evil:

sj bi ze probou tko nardit da bi zgledalo da me je avto butno oz. oprasko :D

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES Ne apr 30, 2006 3:53 pm

Ja najprej pelji na poliranje. Sej na Jesenicah je tip ki full baje oblada, sam se zdej ne spomnim imena :? ......vem pa da je na Javorniku, če kaj to pomaga ;)

Če to ne bo pomagalo potem ti ostane samo strihanje, kar pa ni tako enostavno in tudi ni poceni :? Upam da boš velik del odpravil že pri poliranju 8) ......sam še nekaj te moram vprašati :?: Ne razumem pa te zakaj si tako dobre volje če tudi si ti je to zgodilo :?: Če bi bilo v mojem primeru bi se kar fajn sekiral :cry:

Lp
remember: it can always get worse!

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO To maj 02, 2006 1:11 pm

CERES je napisal/-a:Ja najprej pelji na poliranje. Sej na Jesenicah je tip ki full baje oblada, sam se zdej ne spomnim imena :? ......vem pa da je na Javorniku, če kaj to pomaga ;)

Če to ne bo pomagalo potem ti ostane samo strihanje, kar pa ni tako enostavno in tudi ni poceni :? Upam da boš velik del odpravil že pri poliranju 8) ......sam še nekaj te moram vprašati :?: Ne razumem pa te zakaj si tako dobre volje če tudi si ti je to zgodilo :?: Če bi bilo v mojem primeru bi se kar fajn sekiral :cry:

Lp

Praske niso nevem kako globoke...bom jst to spolirov pa bo poj bols. Se ko sem kupil avto je imel malo prask:D zivim med takimi ljudmi ki so ljubosumni in avto praskajo zanalašč, že prejsnji avto je biv ves popraskan...lahko bi rekli da sm ze navajn(kao)..ko bom enega vidil kako mi vlece kljuce po avtu ali kaj podobnega...tega se pa se nism navelical:P tako da verjemi mi, da nism dobre volje!!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov