Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Brezdelnez
Nov uporabnik

Priklop na računalnik

Napisal/-a Brezdelnez Sr mar 29, 2006 3:25 pm

Na avtu Mitsubishi Carisma 1.6 L.97 mi gori rumena lučka za motorno diagnostiko, mogoče kdo ve kam bi lahko odpeljal avto da mi ga priklopijo na računalnik, rabil bi pa še ta teden , ker imam
1.4.2006 registracjio. Pri Šublju imajo comp v okvari Pri Jordanu pa je dolga čakalna vrsta. Bil sem tudi pri Ciptuningu pa nekaj ni šlo :evil: . Mogoče še kakšna ideja kam bi lahko odpeljal avto?

THANKS

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Sr apr 26, 2006 4:23 am

www.chiptuning.si Dunajska 421 1231 Lj. - Črnuče
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
NoFEAR
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoFEAR Sr apr 26, 2006 4:55 am

Se opravičujem za off topic, ampak vidim da je Mad doma na chiptuningu, pa me zanima a tam delajo diagnostiko motorja za vse tipe avtomobilov, al samo za določene znamke, pa če za katere?
Slika

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Če apr 27, 2006 3:24 pm

NoFEAR je napisal/-a:Se opravičujem za off topic, ampak vidim da je Mad doma na chiptuningu, pa me zanima a tam delajo diagnostiko motorja za vse tipe avtomobilov, al samo za določene znamke, pa če za katere?

Nisem doma samo enkrat sem bil tam videl pa sem Mercedese,Audije,Volksvagne,Beemveje,Renaulte,Alfe in Vag comovo TEXO - eden najsodobnejših elektronskih diagnostičnih orodij mislim, da je skoraj za vsa vozila..... L.p. Mad

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Re: Priklop na računalnik

Napisal/-a Mad To maj 02, 2006 9:49 pm

Brezdelnez je napisal/-a:Na avtu Mitsubishi Carisma 1.6 L.97 mi gori rumena lučka za motorno diagnostiko, mogoče kdo ve kam bi lahko odpeljal avto da mi ga priklopijo na računalnik, rabil bi pa še ta teden , ker imam
1.4.2006 registracjio. Pri Šublju imajo comp v okvari Pri Jordanu pa je dolga čakalna vrsta. Bil sem tudi pri Ciptuningu pa nekaj ni šlo :evil: . Mogoče še kakšna ideja kam bi lahko odpeljal avto?

THANKS

RSR, Elektro dekleva, Senica Rajko... Za Japonska vozila nimajo vseh konektorjev a tudi vsi proizvajalci ne pustijo šarati notri ... Avstrija je dom Japonskih servisov ... te zajebava minimum ? L.p. Max
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov