Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

lučke-za olje, za temp.vode

Napisal/-a COBRA Ne mar 26, 2006 4:22 pm

hello!

Včeraj sem se normalno peljal, kar naenkrat pa se prižge lučka za olje :shock: zapeljem s ceste, avto sem takoj ugasnil - prižgem čez minutko - avto dela normalno :ue kasneje preverim nivo olja - normalno. OK. Danes zjutraj se peljem na šiht, normalno se vozim, naenkrat se prižge lučka za temp.vode :!: Jest ne vem a se je avtu strgal, al pa je nekaj res narobe - vse tekočine sem preveril, avto se ne pregreva, olja je dost...da ni mogoč računalnik al kaj podobnega?
Aja, avto je audi a4 1.9tdi/110KM l.97, tip motorja AFN.
Ma kdo podobne izkušnje? Vnaprej hvala za odgovore!

lp cobra

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Re: lučke-za olje, za temp.vode

Napisal/-a Mad Sr maj 03, 2006 3:03 am

COBRA je napisal/-a:hello!

Včeraj sem se normalno peljal, kar naenkrat pa se prižge lučka za olje :shock: zapeljem s ceste, avto sem takoj ugasnil - prižgem čez minutko - avto dela normalno :ue kasneje preverim nivo olja - normalno. OK. Danes zjutraj se peljem na šiht, normalno se vozim, naenkrat se prižge lučka za temp.vode :!: Jest ne vem a se je avtu strgal, al pa je nekaj res narobe - vse tekočine sem preveril, avto se ne pregreva, olja je dost...da ni mogoč računalnik al kaj podobnega?
Aja, avto je audi a4 1.9tdi/110KM l.97, tip motorja AFN.
Ma kdo podobne izkušnje? Vnaprej hvala za odgovore!

lp cobra

Pojdi k kakemu mehaniku, ki ima diagnostiko - v tvojem vozilu ostane vsaka napaka zapisana v računalniku in serviser ti jih po odpravi napake pobrika ... daj zaradi svojega miru avto na test ... Kaj je svetila oranžna opozorilna ali rdeča ? Tudi elektroniki se včasih strga upam, pa da si videl samo kako indikacijo - voda v gorivu - sicer pri Audiju ne vem če je, :) videl pa sem jo pri nissanu in je podoben znak kot temp. vode L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov