INFINITI je napisal/-a:OK ZADEVO SMO REŠILI in nikoli si nebi mislil kako banalna zadeva je bila problem.
Lani sem namreč na HYUNDAI AVTOTRADE v Ljubljani menjal zavorne ploščice, ker so se razlepile. Diske so dali na drejanje in jih montirali nazaj gor. Dejansko je zadeva tresla od samega začetka po temu drejanju, vendar ker sem imel gor zimske balone, se ni skoraj nič čutilo. Vendar sem potem ko sem dal 16" letne z nizkoprofilnimi gumami gor začel čutiti močne vibracije. Bil sem velikokrat na servisu (Hyundai avto trade) in niso NIČ popravili, nazadnje so trdili da gre za izrabljene homokinetične in to je pripeljalo do računa preko 160.000 sit, avto je pa ostal v istem stanju. Nadalje so ponovno vzeli avto za 2 DNI na servis in baje vse premerili in pregledali ugotovili pa DREK NA ŠIBICI. No nakar mi je tip ki mi rihta gume in feltne povedal, da je možno da je kakšna umazanija med pesto in diskom in da zato tako močno trese. Meni se je zdelo malo čudno, ampak rekel je da je milimeter na pesti lahko tudi skoraj centimeter na robu gume zaradi oboda. IN ok včeraj sem menjal sklopko in kolesni ležaj pri enemu privatnemu mehaniku, nakar me človek pokliče in pove da so našli med diskom in pesto spredaj desno veliko umazanije med drugim tudi opilke od drejanja. DIsk in pesto so spucali in našraufali go in glej ga zlomka NIČ VEČ NE TRESE!. Torej so "EKSPERTI" na Hyundai avtotrade zaradi tako banalne šlamparije bili vzrok nepotrebnim računom in živciranju - da človek ne verjame. Nazadnje so mi hoteli prodati nove roke, češ da to bo pa še edina možnost -BRAVO FANTJE (NOT)!!
Tako - sedaj bom drugi teden še dal gor EBC komplet diskov in zavornih ploščic in bo KONČNO MIR! -Če ni tudi kakšna pesta šla v 3 p.m. zaradi sil tresenja.
-Direktorju HAT bom pa napisal en velik dopis, ker je še veliko drugih šlamparij katere sem moral na lastne stroške odpravljati in iskati rešitve, kjer bo dobil vse kopije računov in dokumentov. Mene pa zagotovo NIKOLI več ne bodo videli, pa tudi še koga, saj so si naredili zelo veliko antireklamo z svojim delom in bom zagotovo obvestil ljudi o temu.
Po forumu brska: Fan in 11 gostov