Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Števc

Napisal/-a sonček To maj 23, 2006 4:16 pm

Pozdravljeni

Kot veste imam golf 2 dizl s 305000 km no in dons ko sem odhajal iz ljubljane sem porajtav da mi za štetje kilometrov ne dela po nekaj kilometrih sem pač dajal na nulo in ni bilo nič bolje na kar me pojezi in udarim po armaturki (na rahlo ) od takarat naprej dela ok.

Sedaj pa me zanima zakaj je štetje kilometrov na začetku NI delal pol na sred vožne k sem udaru po armaturki pa spet dela. Kaj je bilo to ???

Hvala vsem za odg.

lp

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh To maj 23, 2006 4:53 pm

kazalec za hitrost je delal? Če ne, potem ti zajla preskakuje. Če pa je, potem pa so zobniki obrabljeni ali pa vijak odtegnjen in zaradi tega se je polž v notranjosti odmaknil.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček To maj 23, 2006 5:19 pm

sebaveh je napisal/-a:kazalec za hitrost je delal? Če ne, potem ti zajla preskakuje. Če pa je, potem pa so zobniki obrabljeni ali pa vijak odtegnjen in zaradi tega se je polž v notranjosti odmaknil.

Vse ostalo dela normalno med vožnjo sam štetje kilometrov ni delalo ko sem štartal iz lj.

lp

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P To maj 23, 2006 6:51 pm

Si slučajn kej števc razdiral al pa nazaj vrtel kej?
Če si, potem boš mogu razdret pa števc dat v ležišče kot je treba. Če ne veš o čem govorim, pa razder kakšn števc od štirjaka pa ga nazaj sestav pa boš vedu kak pa kaj. Neki jezički so pr števcu in če niso na pravem mestu ti ne šteje kilometrov.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček To maj 23, 2006 6:57 pm

Walker_P je napisal/-a:Si slučajn kej števc razdiral al pa nazaj vrtel kej?
Če si, potem boš mogu razdret pa števc dat v ležišče kot je treba. Če ne veš o čem govorim, pa razder kakšn števc od štirjaka pa ga nazaj sestav pa boš vedu kak pa kaj. Neki jezički so pr števcu in če niso na pravem mestu ti ne šteje kilometrov.

Ne 100 % sm da ni bil vrten, številke so vse enake v vrsti ni niti ena pač višji al pa nižji ker pol se bi vidl. Štev sem že razdiral pri favoritki sam tam je enostavno, ma bojim se da bi naredu prej več škode kot pa koristi.....kaj je bilo to da mi je nehal delat pol pa spet, al je možn da k je dizl da se je razštelov mal.....lp

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P To maj 23, 2006 7:04 pm

Hmm, če je tko kto ti praviš, pol bo res zajla kriva oz povezava med števcem in kilometrom, mogoče kakšn kolešček vmes ni na mestu, pa da ko si udaril po armaturki, si ga spravil nazaj v ležišče. Js osebn bi razdru in pogledal mal okol tega, v kolikor ti pa zj normaln dela, pa pust na miru.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare To maj 23, 2006 9:41 pm

k boš ti star boš mel tud probleme obraba sonček obraba

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček To maj 23, 2006 9:52 pm

čare je napisal/-a:k boš ti star boš mel tud probleme obraba sonček obraba

Dej mi to razlož, kaj si mislu s tem ?

lp

fifi
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a fifi Sr maj 24, 2006 9:01 am

Hotu je povedat, da je tvoj avto že star in kot tak seveda že deloma obrabljen, a ne?
Don`t worry, be happy:)

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Sr maj 24, 2006 2:25 pm

fifi je napisal/-a:Hotu je povedat, da je tvoj avto že star in kot tak seveda že deloma obrabljen, a ne?

Po udarcu ko sem udaril po armaturki števc sedaj dela normalno tud obe številčnci mi šteje un k na 100 k se obrne na nulo se tud zgoraj naprej. prej se mi je pri 7 zavrtel tud zgoraj.....ja vseeno bo treba enkrat zajlo zamenat.....drugače pa avto dela ko švicarska urca.....lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov