Damjan19 je napisal/-a:pod prodam, bolj star oglas je
neki matijagt al neki takega, ne da se mi it gledat
Pero je napisal/-a:a nebi bilo najceneje da prvo kompletno zamenjaš zavorno olje z DOT4 ?
pa če maš radkape jih snami.
lisko je napisal/-a:Pero je napisal/-a:a nebi bilo najceneje da prvo kompletno zamenjaš zavorno olje z DOT4 ?
Heheh kaj misliš da sem od včer?:D olje je menjano blo lani komplet z zavornim sistemom ( ko sem dal gor nove original diske. Gor so pa litke.... 5 krake tko da lufta ma u vsakem primeru dost.
lisko je napisal/-a:Pero je napisal/-a:a nebi bilo najceneje da prvo kompletno zamenjaš zavorno olje z DOT4 ?
Heheh kaj misliš da sem od včer?:D olje je menjano blo lani komplet z zavornim sistemom ( ko sem dal gor nove original diske. Gor so pa litke.... 5 krake tko da lufta ma u vsakem primeru dost.
Pero je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Pero je napisal/-a:a nebi bilo najceneje da prvo kompletno zamenjaš zavorno olje z DOT4 ?
če ti 4 ni dovolj, daj pa DOT5 notr'![]()
Pa pojdi do Sinterja da ti nalepi kakšne hude obloge.
Po moje da če hočeš spremenit sprednje diske + čeljusti da je treba dat tudi ustrezne zadnje, pa še glavni cilinder z servotom... pa pri 700 kg teški petki mora jet tudi z original diski če je vse ostalo na nivoju.
Mad je napisal/-a:To je isto kot nateg okoli nastavitve pri nižanju - hidravlika dela v vsakem primeru enako... kar se tiče diskov od petke pa imam isti problem pri R5 Expres 1.7 z 90KM benz ... pri 185 bremze pridejo bolj za opraviti tehnični ne daj bog da bi imel še kake 250 kg notri
Kakega ima pa diesel?Pero je napisal/-a:Mad je napisal/-a:To je isto kot nateg okoli nastavitve pri nižanju - hidravlika dela v vsakem primeru enako... kar se tiče diskov od petke pa imam isti problem pri R5 Expres 1.7 z 90KM benz ... pri 185 bremze pridejo bolj za opraviti tehnični ne daj bog da bi imel še kake 250 kg notri
Campus ima glavni cilinder 17,5
R5T pa če se ne motim 19
lisko je napisal/-a:Mad sem klicu onga ko si mi dal cifro...... nima kaj od tega.....
NEo32.... če bi bla fora u glavnem cilindru pol že na začetk neb zgrabl kot je treba.... tko pa recimo prva dva tri ovinke še zagrab..... al pa prvo ko stisneš te zalima..... pol ko pa bremzaš mal dlje pa še samo ruži pa trese prime pa skor nič več. Pa disko niso zveziti ker sem jih preverju...... se prav dobesedno se pregreje vse skupi.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov