sonček je napisal/-a:dri3r je napisal/-a:LP!
Avto je Hyundai accent l. 96, vendar se mi zdijo številke nekam sumljive, predvsem ker niso vse v ravni vrsti...Zbiti kilometri?
Kaj ti bo nucal če so pravi kilometri ti glej da je avto ohranjen pa tud če jih ima 250 tkm ni katastrofa.
Tale avto sigurno nima realne kilometre a jih ima krepoko čez 200 tkm ker za 10 let str avto nemogoče da jih ima tok mal.
To novš ugotovu nikol sam lej pelji se k mehaniku in ti naj pogleda pogonski jermen in če je orginalen not pol je verjetn da imaš realne kilometre drugače če je bil menan nimaš realne .... to sem enkart k sem mel swifta mi je mehanik reku da nimam realne.............ah več na pm če te zanima.
lp
lexuss je napisal/-a:sonček je napisal/-a:dri3r je napisal/-a:LP!
Avto je Hyundai accent l. 96, vendar se mi zdijo številke nekam sumljive, predvsem ker niso vse v ravni vrsti...Zbiti kilometri?
Kaj ti bo nucal če so pravi kilometri ti glej da je avto ohranjen pa tud če jih ima 250 tkm ni katastrofa.
Tale avto sigurno nima realne kilometre a jih ima krepoko čez 200 tkm ker za 10 let str avto nemogoče da jih ima tok mal.
To novš ugotovu nikol sam lej pelji se k mehaniku in ti naj pogleda pogonski jermen in če je orginalen not pol je verjetn da imaš realne kilometre drugače če je bil menan nimaš realne .... to sem enkart k sem mel swifta mi je mehanik reku da nimam realne.............ah več na pm če te zanima.
lp
res za tok str auto je nemogoče da ma tok mal kilometrou
Nejko87 je napisal/-a:sonček je napisal/-a:YugoGTI je napisal/-a:Kaj Sonček če Accenta mal emšo j**e more met pa avtomatsko čez 200k. Tle bi lohka razpravral kokr zakaj žaba nima las. Tok da Sonček tale je čist mem.
Če imaš mi kaj za pojasnit mi posli na P.S.
Veš kaj lahko imam pač realne kilometre lahko ima pa zbite to ve samo mehanik.....pelji k mehaniku in ti naj pogleda jermen ker jermen mora biti orginalen ker pri 120.000 km se ga pa zamenja to je edini način.
Pa nisem nič usekal mim
jermen se menja tudi na 5 LET! zapomnte si že to...
sam... po svoje pa taka izjava da bi jo človek kar v podpis dal
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov