Nasveti in napotki ter povpraševanja...

denzl
Nov uporabnik

Kraj: vodice

resetiranje stevca

Napisal/-a denzl Ne maj 28, 2006 6:50 pm

zivjo!

imam seat cordobo letnik 99 1.4 motor in mam en problem.ko dam kontakt je na stevcu vse normalno ko pa prizgem luči se pa stevec resetira to se pravi ugasne in takoj nazaj prizge.potem je dobr par minut in ko spet ugasnem luči in prizgem nazaj se stevec resetira.kaj lahko nardim da se mi stevec ne bo vec resetiru???pregledal sem vse varovalke in so vse dobre.

hvala za odgovore in lp!!!
denzl

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Re: resetiranje stevca

Napisal/-a Mad Ne maj 28, 2006 8:07 pm

denzl je napisal/-a:zivjo!

imam seat cordobo letnik 99 1.4 motor in mam en problem.ko dam kontakt je na stevcu vse normalno ko pa prizgem luči se pa stevec resetira to se pravi ugasne in takoj nazaj prizge.potem je dobr par minut in ko spet ugasnem luči in prizgem nazaj se stevec resetira.kaj lahko nardim da se mi stevec ne bo vec resetiru???pregledal sem vse varovalke in so vse dobre.

...Denzl kaj ti je nerodno šefa vprašat??? :P - kako gre sedaj cordoba? L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Ne maj 28, 2006 9:32 pm

Kaj pa akumoletor, preveri za vsak slučaj....menda je tako če maš radio skoz pržgan in ko daš kontakt in če se ti restira pomen kao da je akumolator slab, drugač pa pejd k električarju in povpraš kaj naj bi bilo sej ti nov računov če si iz lj. ti lahko kakšnga zrihtam...edn je na Vrhniki edn pa je na tržaški-kozarje pač teh je velik...lp

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Ne maj 28, 2006 9:40 pm

sonček je napisal/-a:

Kaj pa akumoletor, preveri za vsak slučaj....menda je tako če maš radio skoz pržgan in ko daš kontakt in če se ti restira pomen kao da je akumolator slab, drugač pa pejd k električarju in povpraš kaj naj bi bilo sej ti nov računov če si iz lj. ti lahko kakšnga zrihtam...edn je na Vrhniki edn pa je na tržaški-kozarje pač teh je velik...lp
...Dela pri njem ... ;)

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma Ne maj 28, 2006 11:12 pm

Denzl, mogoce pa seatu bi-ksenon ne diši?

denzl
Nov uporabnik

Napisal/-a denzl Ne maj 28, 2006 11:26 pm

ga-ma:hehehhehehehhe mogoče pa res

ja delam sam pri električarju sam sm ze vse pregledu edin sefa se nism vprasu :lol:

mad: ti ne morm nič povedat ker je reku da mi bo naslednji dan prinesu pa mi se zdej ni :roll:

a ma se kdo kak pamtn odgovor???
denzl

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Ne maj 28, 2006 11:57 pm

denzl je napisal/-a:ga-ma:hehehhehehehhe mogoče pa res

ja delam sam pri električarju sam sm ze vse pregledu edin sefa se nism vprasu :lol:

mad: ti ne morm nič povedat ker je reku da mi bo naslednji dan prinesu pa mi se zdej ni :roll:

a ma se kdo kak pamtn odgovor???
ga bom jutri spomnil... L.p.

ktmjurca
Nov uporabnik

Napisal/-a ktmjurca Po maj 29, 2006 4:45 pm

Lahko ga za foro priklopiš na tester če bo mogoče javil kako napako.
V primeru da testerja nimate ti ga lahko jaz priklopim, ker vidim da si z našega konca.

denzl
Nov uporabnik

Napisal/-a denzl Po maj 29, 2006 11:18 pm

tester imamo vendar ga nisem priklapljal ker v te modele se ne da pridt v stevec.
sem danes sefa vprasal in je reku da ve kaj je narobe samo da je trba prej probati.

lp
denzl

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad To maj 30, 2006 8:46 pm

denzl je napisal/-a:tester imamo vendar ga nisem priklapljal ker v te modele se ne da pridt v stevec.
sem danes sefa vprasal in je reku da ve kaj je narobe samo da je trba prej probati.

lp
...Rajko je v Slo. na vrhu... L.p. Mad
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov