AbartH je napisal/-a:Diza ti je šla. To se pr Lagunah 02 letnik dogaja full. Sploh če je avto iz uvoza. Tko da kr prpravi nekaj cankarjou pa na servis. Prej al slej ti bo avto začel rukat še bolj.
LP
timberwolf je napisal/-a:AbartH je napisal/-a:Diza ti je šla. To se pr Lagunah 02 letnik dogaja full. Sploh če je avto iz uvoza. Tko da kr prpravi nekaj cankarjou pa na servis. Prej al slej ti bo avto začel rukat še bolj.
LP
Diza? Ne spoznam se preveč na dizle, a je to vbrizgalna šoba? Koliko pa je to tako od oka $$? In pa zakaj pa "sploh če je iz uvoza"? Kilometrov ima toliko kolikor sem napisal in nič več.
Zračni filter sem menjal takoj, olje je bilo pa tudi pred prevzemom menjano. Možnost je tudi res kaka usedlina. Ali bi kakšen dodatek za nafto (za čiščenje šob itd.) kaj pomagal? In ali je sploh dobro in dovoljeno to dodajati v nafto. Pri bencincu sem to vsake toliko časa vlival v kesel.vincent je napisal/-a:hm ja...vrag ga vedi kaj bi lahko bilo.
Boš videl čez čas če se bos tvar umirila, ko ga boš dlje vozil (lahko daje kje kak usedlina pa jo zdajpočasi poriva naprej in ne gre vse tako kot bi moglo)
lahko da je zračni filter (in natnbi?) že rahlo zapacan in motor težje vleče v prostem teku..oz. se čutijo vibracije.
lahko pa je motor to počel že od prej pa je prodajalce vlil noter kak 'magic' dodatek ki je prvih nekaj tisoč km motor malo utišal, zmanjša porabo, lepše je tekel...zdajpa je počasi spet vse po starem.
timberwolf je napisal/-a:A bi lahko bil vzrok tudi slab dizel - gorivo? Ne vem mogoče je naključje ampak se mi zdi da se to dogaja od zadnjega tankanja, sicer sem tankal na OMV ker Petrolu čisto nič ne zaupam.
uro je napisal/-a:Meni ga je tako treslo v prostem teku, zoprne vibracije so bile (passat 1.9 tdi 115 KM, l. 2000, po števcu cca 140000 km). Na koncu sem moral zamenjati vztrajnik, ker pa je bil menjalnik že dol, pa še sklopko... 250 kSIT.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov