Nasveti in napotki ter povpraševanja...

rspita
Nov uporabnik

hyundai coupe - rezervni deli

Napisal/-a rspita Po jun 12, 2006 7:40 pm

Mene pa zanima, če so rezervni deli za coupe res tolk dragi al za hyundai na sploh, pa če kdo ve če se da dobit kej ponaredkov, rabim pokrov motorja, vezno, kiler, luči, pa vzdrževanje je tud grozno drago, taksne so moje informacije pa me zanima če res, skratka razmišljam o nakupu karamboliranega hyundai coupeja, a se splača, pa kaksni so kej motorji? čakam na vaše informacije!!!
LP

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Po jun 12, 2006 8:01 pm

po moje se ne splaca kupit dobenega razbitega avta pa ga pol popravit ker se stalno kaksna napaka zraven najde :D

Uporabniški avatar
xyxyxy
Novinec

Napisal/-a xyxyxy Po jun 12, 2006 9:53 pm

Za ceno delov je najbolje, da pokličeš na servis in vprašaš, ker dvomim da boš dobil ponaredke. Vzdrževanje pa ni tok drago, prej cenejše od večine ostalih znamk.
Glede nakupa razbitega vozila je pa predvsem odvisno koliko je poškodovan. Če je samo pleh in nekaj delov se šplača, pri resnejših poškodbah karoserije je pa pol preveč pizdarij s takim avtom.
Pa povej o katerem modelu (letniku) coupeja govoriš.

rspita
Nov uporabnik

govorim o

Napisal/-a rspita Po jun 12, 2006 11:10 pm

coupeju letnik 98 taprva oblika tega avtomobila, poškodovan je pokrov motorja, rabim luči prednje seveda pa vezno steno in kiler to je to.
Ubistvu sm že klicu na servis in so kr hude cene tak da bi rabu cenej varianto, hočejo met za eno luč 40čuku, za vezno steno isto 40, kiler 50 - to je slabi kot za BMW, baje pa ponaredkov ni!! čeprov jst bi raj vidu da bi bli :D

Če kdo ve karkoli kar mi lahk pomaga pri odločitvi si naj vzame kako minutko pa napiše, kako informacijo o motorjih bi še prosu poznavalce hyundaiov, so zadovoljivi ali imajo kaksne hibe???

LP

TilenR
Novinec

Napisal/-a TilenR To jun 13, 2006 6:20 am

motorji so kul, neki olja spijejo sam to je pa to. Poraba je pri obeh motorjih podobna, mogoče spije 2.0 kak liter več. Drgač sm pa že tud jaz mel idejo kupita razbitga coupeja, pa sm pršu do zaključka,da se ne splača. V končni fazi boš profitiru 100k ali pa še to ne, mel boš pa vedno karamboliran avto. Sej drgač se dobijo teli coupeji že za 600k celi, nekarambolirani.

lucky009
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lucky009 To jun 13, 2006 7:28 am

ej to se men zdijo čist nekje recjomalna cena glede na avto, ki ga voziš :D kolega je zanč za skor 20 let staro merčko isku hladilnik in je nov na avtocomercu okol 250k tko da so cene za hyundaja kr pocen

TilenR
Novinec

Napisal/-a TilenR To jun 13, 2006 7:53 am

Splača se ti če greš na odpad, pa dol pobereš dele pa jih nato še sam al pa s kakim kolegom zmontiraš pa porihtaš, drgač za tak avto ni ekonomske računice.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov