prelude je napisal/-a:pozdravljeni.zanima me katero motorno olje je najbl primerno za hondo prelude l.91 2.0 SI.
sonček je napisal/-a:Bom kar tukaj vprašal danes ko sem šel na petrol natankat dizl sem še v trgovini pogledal kakšna olja kaj prodajajo in ne morm vrjet da majo olje 20w ki stane cca 3000 sit za 4litre.......ta olje je petrolov proizvajalec piše pa gor diesel...no in prodajalec mi je rekle da se ta olje uporablja za kašne sfukane motorje...
In kaj vam to zdej povej zaloge majo pa ko hodimana ?
Vrjetno boste odgovoril da je to taprava pot do ribanja motorja.
lp
lisko je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Bom kar tukaj vprašal danes ko sem šel na petrol natankat dizl sem še v trgovini pogledal kakšna olja kaj prodajajo in ne morm vrjet da majo olje 20w ki stane cca 3000 sit za 4litre.......ta olje je petrolov proizvajalec piše pa gor diesel...no in prodajalec mi je rekle da se ta olje uporablja za kašne sfukane motorje...
In kaj vam to zdej povej zaloge majo pa ko hodimana ?
Vrjetno boste odgovoril da je to taprava pot do ribanja motorja.
lp
Kaj ti morm mojo knjižico od mojga avta skenirat? ORIGINAL za moj motor je 20W olje.
Tko da se to ne uprablja sam za sfukane motorje.
nebivedu je napisal/-a:Olje 20W se ponavadi uporablja za avtomobile z ogromno kilometri prevoženimi. To olje je bolj gosto in ga mašina ne more tok spit, kot kako ki je bolj redko. Nekateri avtomobili imajo pa že od začetka zahtevo po tem olju. R5 dizel je že tak avto.
sonček je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:lisko daj sprijazni se da ma sfookan motor
Če misliš, da imam zjeban motor se
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov